Bornova, Altay’a da uğurlu geldi!

Bornova, Altay’a da uğurlu geldi!

2016 yılında açılan ve dört sezon boyunca İzmir’in en üst liglerdeki temsilcilerinden Göztepe ve Altınordu’nun başarılı sonuçlar aldığı maçlara ev sahipliği yapan, Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı, Altay’a da uğurlu geldi.

Bornova Belediyesi ile yapılan protokolün ardından rakiplerini Bornova’da ağırlamaya başlayan siyah beyazlı ekip, ikinci yarıda bu statta oynadığı üç karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. İlk yarıda Atatürk Stadı ve Menemen İlçe Stadı’nda çıktığı toplam 9 maçtan 3’ünü kazanabilen Altay, Bornova Stadı’nda sırasıyla İstanbulspor 1-0, Boluspor 2-1 ve Adanaspor’u 3-1’lik skorla geçti ve üç zorlu mücadeleden çıkardığı 9 puanla play-off yarışına ortak oldu.

Futbola tam destek sürecek

Stat sorunun yaşandığı kentte Bornova Stadı’nın İzmir kulüplerine ilaç gibi geldiğini ifade eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Göztepe ev sahipliği yaptığımız maçların ardından Süper Lig’e  yükseldi. Alt yapıdan yetiştirdiği oyuncularla tüm kulüplere örnek olan Altınordu her yıl play-off’u zorladı. Göztepe’nin kendi stadına geçmesinin ardından kapılarımızı açtığımız Altay da Bornova’da çok önemli bir performans ortaya koydu. İstatistikler gösteriyor ki; stadımız uğurlu geldi. Bornova Belediyesi olarak amatör ya da profesyonel tüm kulüplerimizin daha iyi yerlerde olmasını istiyoruz. Bunun için de elimizden gelen desteği veriyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.