Bornova Belediyesi'nden Fotoğraf ustalarına Astrofotoğrafçılık dersi

Bornova Belediyesi'nden Fotoğraf ustalarına Astrofotoğrafçılık dersi

Bornova Belediyesi gökyüzü fotoğrafçılığı meraklılarını "Astrofotoğrafçılık Masterclass" ile bir araya getiriyor.

Bornova Belediyesi Film Ofisi (BBFO) ve Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi işbirliğinde fotoğraf ekipmanı bulunan meraklılar için düzenlenen ücretsiz eğitimlerde gökyüzü hakkında bilgilendirmeler yapılırken, astrofotoğrafçılık ile ilgili teorik temel bilgiler de verilecek. 6-7 ve 8 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan dersler Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi ile Kayadibi Mahallesi’nde yapılacak.

1537-1024.jpg

Eğitimlere katılanlar Ay'ı, gezegenleri, yıldız kümelerini ve galaksileri daha yakından görerek, teleskoplarla gökyüzünü izleyecek. Farklı teknikler hakkında bilgi alarak fotoğraf çekimi yapacak, çekilen fotoğrafların işlenmesini öğrenecek. Ayrıca organizasyonda Astronam Dr. Tuncay Doğan ve NASA APOD/ Astrofotoğrafçı Ögetay Kayalı’da konuk eğitmen olarak yer alacak.

1024-1024.png

Bornova’da gökyüzünü daha yakından tanıyıp, samanyolunu izleyerek, birbirinden farklı fotoğrafların çekileceği eğitimlere fotoğraf bilgisine ve fotoğraf ekipmanlarına sahip kişiler katılabilecek. Detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak isteyenler bbfo@bornova.bel.tr adresinden iletişime geçebilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.