Bornova Belediyesi'nden “Masa Tenisi” hamlesi!

Bornova Belediyesi'nden “Masa Tenisi” hamlesi!

Bornova Belediyesi, ilçenin dört bir yanında masa tenisi oynama imkanı yaratıyor. 

Masaların Bornovalılardan büyük beğeni topladığını ve çok sayıda teşekkür aldıklarını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Karne dönemi geldiğinde okullu çocuklarımıza bir sürprizimiz olacak. Karnesini getirenlere iki raket ve toplardan oluşan bir özel set hediye edeceğiz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp spora yönlendirmek öncelik verdiğimiz konuların başında geliyor” diye konuştu.

Her yerde spor yapma imkanı

Özellikle büyükşehirlerde spor yapılabilecek alanların giderek azaldığına dikkat çeken Başkan İduğ, büyük çaplı tesislerin yanısıra çocukluğumuzdaki gibi sokak aralarında da spor yapılabilmesi için farklı çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Tenis oynanması amacıyla parklara yerleştirdiğimiz masalarla ve haftada sadece bir ya da iki kez kullanılan pazaryerlerine monte ettiğimiz basketbol potaları ile farklı spor dallarını sevdirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

mus_parklara-masa-tenisi.jpg

Tesis zenginiyiz ama yetmez

Bornova’nın tesis konusunda şanslı bir ilçe olduğunu ifade eden Başkan İduğ, “Amatörlerin yararlandığı pek çok futbol sahamız var. Aynı şekilde profesyonel lig maçlarının da oynandığı bir stadımız ve spor kompleksimiz var. İçerisinde fitness salonu bulunan Işıkkent’teki tesislerimizde yüzme, basketbol ve voleybol gibi branşlarda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Sayısı fazla gözükse de bu tesislerin sayısını arttırmayı hedefliyoruz. Çamdibi’nde yeni bir yüzme havuzu yapacağız. Yeni futbol sahaları için de projelerimiz var” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.