Bornova Belediyesi'nden sporun gelişmesi için işbirliği

Bornova Belediyesi'nden sporun gelişmesi için işbirliği

Belediye ilçedeki amatör kulüplere sağlık hizmeti desteği verilmesi amacıyla Özel Ata Sağlık Hastanesi ile işbirliği yapma kararı aldı.

Bornova Belediyesi ve Özel Ata Sağlık Hastanesi spora destek vermek ve sağlıklı nesiller yetiştirmek amacıyla işbirliği yapma karar aldı. Başkan Dr. Mustafa İduğ, "Güzide hastanemiz ile önemli bir işbirliği başlattık. Sporcularımız bizim için çok değerliler" dedi.

Bornova'daki spor kulüplerin yanında olan Bornova Belediyesi, bu vizyon doğrultusunda bir adım daha attı. Belediye ilçedeki amatör kulüplere sağlık hizmeti desteği verilmesi amacıyla Özel Ata Sağlık Hastanesi ile işbirliği yapma kararı aldı. Sporun ve sporcunun daima yanında olduklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, işbirliği kapsamında Özel Ata Sağlık Hastanesi yöneticilerini ziyaret etti. Sporun gençleri kötü alışkanlıkları korurken, zihinsel ve bedensel gelişimlerine de büyük katkı sağladığını anlatan Başkan İduğ, "Spora katkı tesisleşme, yetiştirme ve sağlık alanlarında olur. Bunların hepsi birbirine entegre konulardır. Spora katkı ancak paydaşlarla sağlanacak işbirlikleriyle başarıya ulaşabilir. Bu kapsamda Bornova Belediyesi ve Özel Ata Sağlık Hastanesi spora destek için işbirliği yapma kararı almışlardı. Birlikte yürüyeceğimiz yolda her iki kurum olarak sporun ve sporcunun yanında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum" dedi. Hastanenin sağlık hizmetlerinde spor kulüplere ve sporcuların yanında olacağını belirten Başkan İduğ, "Her şey para değildir. Bu işi gönüllülük esaslı yapan kuruluşlarla işbirliği içinde olmak bizleri fazlasıyla onurlandırıyor. Bu işbirliği kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracağımız gençler için çok değerli. Biz bunun peşindeyiz. Kaktı ve destekleri için Özel Ata Sağlık Hastanesi yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.

GURUR KAYNAĞI

Özel Ata Sağlık Hastanesi Genel Koordinatörü İlknur Gacka, spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını belirterek, "Ata Grup olarak sosyal sorumluluk projelerini çok önemsiyoruz. Çevre, eğitim ve spor alanlarında da gücümüzün yettiği ölçüde dernek ve kulüplere destek olmaya çaba gösteriyoruz. Bornova Belediyesi ile yaptığımız işbirliği kurumumuz adına büyük bir gurur kaynağı olmuştur. Bize bu imkanı sunan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa İduğ'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.