Bornova Belediyespor’dan kritik galibiyet

Bornova Belediyespor’dan kritik galibiyet

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Bornova Belediyespor, play-offa kalma yolunda büyük önem taşıyan karşılaşmada, Ankara temsilcisi Mamak Belediyespor’u 90- 68 yendi.

Önemli maçta Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’da takımı yalnız bırakmadı. Maçı tribünlerden izleyen Başkan İduğ, maç sonunda oyuncuları ve teknik direktörü   tebrik etti. Başkan İduğ, Mamak Belediyespor Kulüp Başkanı Ramazan Koçak’a da çiçek verdi. 

_brn0549-w3000.jpg

Yeşil-beyazlı ekip, ligin ilk yarısında deplasmanda da yendiği rakibini Atatürk Spor Kompleksi’nde 90 -68 ‘lik skorla geçti. Haftaya bir galibiyet fazlasıyla iki basamak önünde giren rakibi karşısında ilk çeyreği 22-16 önde tamamladı. Soyunma odasına 46-33 üstünlükle gitti. Son çeyreğe 70-49 önde giren Bornova Belediyespor parkeden 90-68’lik galibiyetle ayrıldı ve play-off  iddiasını güçlü bir şekilde sürdürdü.Baskotbolseverlerin büyük destek verdiği yeşil-beyazılarda en skorer oyuncu 21 sayı ile Donte Clark oldu. 18 sayı atan Hasan Rizvic ise en skorer ikinci oyuncu oldu. Ligdeki 11 galibiyetini alan Bornova Belediyespor,  önümüzdeki hafta zirve mücadelesi veren Bandırma Kırmızı’ya konuk olacak.

0-236.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.