Bornova Stadı’nda iki günde iki büyük maç

Bornova Stadı’nda iki günde iki büyük maç

İzmir’de maç Bornova’da izlenir

İzmir’in en üst liglerde mücadele eden iki temsilcisi Göztepe ile Altınordu’ya ev sahipliği yapan Bornova Stadı’nda, ilk kez iki gün üstüste maç oynandı. Bu zorlu sınavı başarıyla geçen Bornova Stadı İzmir’de önemli bir eksikliği gideriyor. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İzmir futbolunun daha iyi yerlere gelmesi yolunda taşıdıkları sorumluluğun bilinci olduklarını belirterek, “Bu anlamda ardarda oynanan iki maçın Bornova Stadımızda başarıyla tamamlanması bizi sevindirdi.” diye konuştu.

Kapılarını, 1 Ekim 2016 tarihinde oynanan Göztepe-Elazığspor TFF 1. Lig karşılaşması ile açan Bornova Stadı, bu hafta önemli bir sınav verdi. Göztepe ve Altınordu olmak üzere İzmir’in en üst liglerde mücadele eden iki temsilcisinin maçlarını oynadığı Bornova Stadı’nda, ilk kez üstüste iki maç oynandı.

Pazar günü Altınordu-Adana Demirspor, Pazartesi günü ise Göztepe-Konyaspor mücadelelerine sahne olan Bornova Stadı bu önemli sınavı başarıyla tamamladı. İzmir’in uzun süredir stat sorunu yaşadığı ortamda Bornova’nın yaptığı ev sahipliği hiçbir eksiklik hissetirmedi.

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova Belediyesi olarak İzmir futbolunun daha iyi yerlere gelmesini arzuladıklarını ifade ederek, “Bu amaçla kentin ihtiyacını da düşünerek Stadımızın projesini profesyonel liglere ev sahipliği yapacak şekilde revize etmiştik. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bu zor günlerde İzmir kulüplerine ev sahipliği yapmak bize gurur veriyor. İzmir takımlarının Bornova’da aldığı başarılı sonuçlar da bizi çok sevindiriyor” diye konuştu.

Fark ve farkındalık yaratan Stat

Bu arada Bornova Belediyesi, her hafta olduğu gibi bu haftada stadın çeşitli noktalarına yerleştirdiği pankartlarla farkındalık yaratmaya devam etti. Geride bıraktığımız Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’na özel olarak hazırlanan “Günde iki dişleriniz fırçalayın” ve “Yılda iki kez diş hekime kontrole gidin” yazılı pankartlar, hem Göztepe-Konyaspor hem de Altınordu-Adana Demirspor maçlarında kuzey kale arkası tribünlerine asıldı.

Göztepe-Konyaspor maçı öncesinde Sarı-kırmızılı kulüp ile Türk Kızılayı İzmir Şubesi’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği "Bir Atkı Bir Oyuncak" kampanyası ile köy okullarında okuyan ihtiyaç sahibi çocuklar için Göztepe armasını taşıyan atkı, bere, eldiven gibi kışlık ürünler toplandı. Futbolcular ise sahaya down sendromlu çocuklarla birlikte çıktı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.