Bornova Yeşilova Spor Kulübü’nden Başkanlara ziyaret

Bornova Yeşilova Spor Kulübü’nden Başkanlara ziyaret

Bölgesel Amatör Lig (BAL Ligi) 9.Grup’ta mücadele edecek olan Bornova Yeşilova Spor Kulübü’nün başkan ve yöneticileri Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na ziyaret gerçekleştirdi.

İlk ziyaret Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya gerçekleştirdi. Bornova Yeşilova Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyelerinden Fatih Taştan, Eray Büyük, Cevdet Çayır, Murat Koç, Fahrettin Dokak, Hasan Boyacı, Şener Avcı, Osman Keser, Suavi Yardımoğlu, Taner Doğan, Bülent Değirmenci, A. Alphan Acarbay, Mustafa Ulema, Ali Yaşar Çalışkan ve Semiha Güneş’in de katıldığı ziyarette çalışmaları hakkında bilgi veren Kulüb Başkanı Erdoğan Çiçek, Başkan Atila’ya takım forması hediye etti.


Hedeflerinin 3. Lig’e çıkmak olduğu belirten Çiçek, bu hedef doğrultusunda teknik yönetimin isteği bölgelere transferler yaparak güçlendiklerini söyledi. Sporseverlerin gönlünde taht kuran bir takım oluşturmak için büyük çaba sarfettiklerini de ifade Çiçek, bu  doğrultuda attıkları ilk adımın ise Bornova Spor Kulübü ve Yeşilova Spor Kulübü’nün Olağanüstü Genel Kurulda Tüzük değişikliği ile birleşerek Bornova Yeşilova Spor Kulübü olması ve güçlü bir yönetimin oluşturulması olarak söyledi.


Spora verdiği destekler sebebiyle birçok ödüle layık görülen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da, ilçelerini BAL Ligi’nde temsil eden Bornova Yeşilova Spor Kulübü’nün başarılı olup 3. Lig’e çıkması için ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.


Bornova Yeşilova Spor Kulübü Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ikinci ziyaretlerini ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na gerçekleştirdi. Bu ziyarete Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'da katıldı. Kocaoğlu’na takım forması hediye eden Erdoğan Çiçek, kulübün faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Bornova Yeşilova Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Koç. Cevdet Çayır ve Ali Çalışkan da yaptıkları konuşmalarda hedeflerinin gençleri sokaktan spora çekmek olduğunu, Bornova’daki tüm amatör kulüpleri kapsayan destek projeleri hazırladıklarını söylediler.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kocaoğlu ise, İzmir’de faaliyet gösteren 200’ün üzerindeki amatör spor kulubüne maddi destek sağladıklarının altını çizerek “Spora verdeğimiz destek her zaman devam edecek. Bornova Yeşilova Spor Kulübü’nün de başarılı olması bizleri de sevindirecektir” dedi.


Kulüplerin altyapılarına da büyük önem vermesini istediklerini ifade eden Kocaoğlu, TFF 1. Lig’de mücadele eden, 3’ü A Milli olmak üzere toplam 33 oyuncusunu milli takımlara gönderen Altınordu Spor Kulübünü örnek göstererek “Büyük paraların döndüğü bu sektörde amatör kulüplerimiz futbolcu yetiştirmelidir. Futbolcuyu yetiştirmek için de tesisleşme çok önemli. Bu kapsamda Bornova Yeşilova Spor Kulübü de tesisleşme atağı başlatırsa Hem Bornova Belediyesi hem de Büyükşehir Belediyesi gereken desteği sağlar. Spor tesisleri ne kadar çok olursa olursa o orantıda sporcu yetişir, futbolcu yetişir” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.