Bornova’da asfaltlama çalışmaları sürüyor

Bornova’da asfaltlama çalışmaları sürüyor

Asfalt sezonun açılmasıyla birlikte çalışmalarına hız veren Bornova Belediyesi ihtiyaç duyulan bölgelerdeki yolları tamamen yeniliyor.

Pınarbaşı’ndan sonra Mevlana Mahallesi’nde devam eden çalışmalarda toplam 3 bin ton asfalt döküldü. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, yol çalışmaların yaz sonuna kadar aralıksız devam edeceğini söyledi.

Bornova Belediyesi ilçede ulaşımı daha konforlu hale getirmek amacıyla yaptığı çalışmalar kapsamında Pınarbaşı’nın ardından Mevlana Mahallesi 1.702 ve 1.722 sokakları da yeniledi.  Bornova ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bulunduğu bölgede 2,2 kilometrelik yol asfaltlandı. 

0-(1)-176.jpg

Yol çalışmalarına Bornova’nın muhtelif mahallelerinde devam ettiklerini, yaz sonuna kadar 10 bin ton asfalt kullanarak 7 kilometrelik yolu yenilemeyi hedeflediklerini belirten Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Ayrıca yıpranan yolları tadilatı için 2.500 ton asfalt kullanacağız. Yol ve tretuvar kilit parke taşı döşeme çalışmalarımızla da yaz başından bu yana toplamda 30 bin metrekareye yakın alanı düzenlendik. Bu rakam yaz sonunda 70.000 metrekareyi yani 12 kilometreyi bulacak. Yaptığımız bu çalışmalarla sokaklarımızı Bornova’ya yakışır ve konforlu bir hale getiriyoruz”diye konuştu. 

0-470.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.