Bornova'da otizmli çocuklar hünerlerini sergiledi

Bornova'da otizmli çocuklar hünerlerini sergiledi

Bornova Belediyesi, Ege Üniversitesi öğrencileri ve Sivil Toplum kuruluşları tarafından Otizm Farkındalık ayı kapsamında düzenlenen “Otizmi Fark Et Hayatı Paylaş” etkinliği Küçükpark’ta gerçekleştirildi.

Resim sergisi, oyun atölyesi, yüzboyama etkinlikleri ile müzik ve dans gösterilerinin yer aldığı organizasyon da katılan otizmli çocuklar da sahnede hünerlerini sergiledi. 

Bornova Belediyesi, Ege  Üniversitesi öğrencileri ve Sivil Toplum kuruluşları işbirliği ile Otizm Farkındalık ayı kapsamında etkinlik düzenledi. “Otizmi Fark Et Hayatı Paylaş” adı altında gerçekleşen etkinlik Küçükpark’ta yapıldı. Organizasyona aileleri ile birlikte katılan otizmli çocuklar, eğlenceli bir gün yaşadı.

Yüz Boyama etkinliği ve resim sergisinin açıldığı alanda  sahne  alan otizimli çocuklar müzik ve dans konulularında da hünerlerini sergiledi. Etkinlikte İki renk dans grubu, Cumhuriyet Evi Çocukları Ritim Grubu, Ezgi Sahillioğlu Zumba Show Gösterileri yer alırken, otizmli bireylerden oluşan İZOT Çocuk Korosu ve Buca Engelliler Derneği Ritim Grubu’nun gösterileri de büyük beğeni topladı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.