Bornova'nın Adı Tokat-Yazıcık'ta...

Bornova'nın Adı Tokat-Yazıcık'ta...

İzmir Büyükşehir ve Bornova Belediyelerinin yardımlarıyla hayata geçirilen park, meydan ile caddeden oluşan projenin ilk etabı görkemli bir törenle açıldı. Bornova Belediyesi'nin geçen yıl kardeş belediye anlaşması imzaladığı Tokat'ın Yazıcık Belediyesi,

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi'nin Yazıcık'a yaptığı yardımlarla yapılan park, cadde ve meydandan oluşan projenin ilk etabının açılışı yapıldı. Caddeye “İzmir Bornova Caddesi” adı verildi.

Törene CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Yazıcık Belediye Başkanı Tuncer Uzunoğlu, Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Pervin Şenel Genç, çevre ilçelerin belediye başkanları, geçmiş dönem milletvekilleri, CHP il ve ilçe başkanları, Bornova Belediyesi meclis üyeleri ile çok sayıda Yazıcıklı katıldı. Yazıcıklılar, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'ya büyük ilgi gösterdi.

İzmir belediyelerinin başarıları gururlandırıyor

 CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Seyit Torun birçok belediyenin kısıtlı imkanlarla halka hizmet götürmeye çalıştığını söyledi. Torun, İzmir'in gençliğiyle, enerjisiyle, bilgisiyle halkçı belediyeciliğin en güzel örneklerini yaptığını belirterek “İzmir belediyelerinin başarıları bizleri gurulandırıyor.  Her türlü imkansızlığa rağmen mücadele ediyorlar. Bu çabaları gösteren tüm belediye başkanlarımızı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Atila: “İnsana yakışır projeler gerçekleştiriyoruz”

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ise törende yaptığı konuşmada Yazıcık halkının onurlu, Cumhuriyete bağlı, ülkemizin aydınlık yarınları için çalışan güzel insanlar olduğunu  belirterek “CHP'nin yerel kalkınma hedefleri doğrultusunda hayata geçirilen kardeş belediyeler projesini Yazıcık'ın aydınlık ve demokrat güzel insanları ile birlikte gerçekleştirmekten büyük onur duyuyoruz.. Bornova Belediyesi olarak insana dokunan, insana yakışır projeler gerçekleştiriyoruz. Bu projede de yardımlarını esirgemeyen, hem Bornova'nın hem de Tokat'ın hemşehrisi olan Aziz Kocaoğlu'na yürek dolusu selam ve saygılarımı gönderiyorum” dedi.

Yazıcık Belediye Başkanı Tuncer Uzunoğlu ise, yaptıkları yardımlardan dolayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'ya Yazıcık'ın kalkınmasında verdikleri önemli desteklerden dolayı teşekkür etti.

2897245c-3a5d-45ae-97de-6c3bad4e8dc2

277b0657-e062-469a-abeb-9cc052a9b79d

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.