Bostanlıspor, 3 kez kürsüye çıktı!

Bostanlıspor, 3 kez kürsüye çıktı!

2. Bahattin Yıldız Ege Bölgesi Muay Thai Şampiyonası'na 4 sporcusu ile katılan Bostanlıspor, 3 kez kürsüye çıktı..

Karşıyaka Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Anadolu İmam Hatip Lisesi Zübeyde Hanım Spor Tesisleri'nde yapılan 2. Bahattin Yıldız Ege Bölgesi Muaythai Şampiyonası ‘na 11 ilden 310 sporcunun katıldı.

Bornova Kaymakamı Fatih Genel, Muaythai Ege Bölge Yürütme Kurulu Başkanı ve Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Muaythai Federasyonu As Başkanı Şakir Bayramoğlu, Ege Bölge Koordinatörü Ediz Barış ve İzmir İl Temsilcisi Murat Yılmaz da açılış törenine katıldığı şampiyona çekişmeli ve heyecanlı geçti.

Bostanlıspor’un şampiyonaya ilk kez katılan 4 sporcusundan Aynur Yeşil Büyük Bayanlar 51 kiloda ikinci, Doğukan Günay üst genç erkekler 67 kiloda üçüncü, Mert İlter Altınel alt genç erkekler 63,5 kiloda üçüncü olarak kürsüye çıkma başarısını gösterdi.

Bostanlıspor Muay Thai Antrenörü Aytaç Uyanıker, 310 sporcu arasından 3 sporcusunun kürsüye çıkmasının büyük başarı olduğunu ifade ederek, “Sporcularımız muay thaide ilk kez ringe çıktı. Üç aylık çalışmanın ardından kürsüye çıkıp da elde ettikleri başarı bizce büyük. Hepsini yürekten kutluyorum. Bize büyük imkanlar tanıyan başkanımız Avni Erboy’a madalya sözü vermiştik. Bunu yerine getirmenin mutluluğu içindeyiz. Gelecekte bu sporda da Bostanlıspor’un adını daha sık daha büyük başarılarla duyacaksınız” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.