Bostanlıspor Aksaray’a iddialı gitti

Bostanlıspor Aksaray’a iddialı gitti

Bostanlıspor, Türkiye Oryantiring Federasyonu 2020/2021 sezonu 1. Oryantiring Yarışması’na 4 sporcusu ile katılacak.

Hafta sonunda Aksaray’da yapılacak olan şampiyonada iddialı olarak mücadele edecek Bostanlıspor ekibinde yer alan sporcular, son olarak Alanya’daki Uluslararası Şampiyonasında 3. Olan Büşra Altun kadınlar 21 yaş, Emirhan Beklen ile Sametcan Beklen erkekler 16 yaş, Gülşeker Altun kadınlar 50 yaş kategorisinde yarışacak.

Özel araçla Aksaray’a giden Bostanlıspor oryantiring ekibinin katıldığı ilk üç yarışmada büyük başarı elde ettiğini, resmi yarışmaya ilk kez 4 sporcu ile katılacaklarını belirten Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, şu açıklamayı yaptı:

“Türkiye Oryantiring Federasyonu’nun düzenlediği yarışmanın 1. Kademesinde ilk kez resmi olarak mücadele edeceğiz. Karşıyaka’nın tek temsilcisi olduğumuz için de ilçemizin sesini en iyi şekilde duyurmak, başarı ile temsil etmek istiyoruz. Hazırlık aşamasını çok iyi tamamladık. Şimdi hedef federasyonun Türkiye Şampiyonalarındaki kademelerinde zirvede yer alabilmek. 4 sporcumuz ile katılacağız. Korona Virüs önlemlerini sıkı şekilde aldık. O nedenle de özel araçla seyahat ediliyor. Küçük sporcularımızı da aynı gerekçe ile götürmedik. Antrenörümüz ve milli sporcumuz Büşra Altun başta olmak üzere 4 sporcumuza başarılar diliyorum. Bu arada sporcu sayımızın her geçen gün artacağını da ifade etmek istiyorum. Bostanlı gençliğini bu sporu yapmaya davet ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.