Bostanlıspor Bisikletçileri Dikili Bademli’de doğayla buluşacak

Bostanlıspor Bisikletçileri Dikili Bademli’de doğayla buluşacak

Bostanlıspor Yetişkinler Bisiklet takımı, hafta sonunu Dikili Bademli’de doğayla iç içe geçirecek.

Bu sabah erken saatlerde tüm sağlık önlemlerini almış olarak Aliağa’ya kadar İZBAN ile giden ve buradan da Dikili Bademli’ye kadar pedal basacak olan Bostanlıspor Yetişkinler Bisiklet Takımı Pazar akşam saatlerinde yine aynı güzergah üzerinden Bostanlı’ya dönecek.

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Başkanı Avni Erboy, geçen hafta Seferihisar Ürkmez Sahiline tur yapan Bostanlıspor Yetişkinler Bisiklet Takımının bu hafta sonunu Dikili Bademler de geçireceğini ifade etti. Erboy şöyle dedi:

“Bisiklet ve Dağcılık, Doğa Sporları sorumlumuz ve kulübümüz başkan danışmanlarından Kemal Lale önderliğindeki Bostanlıspor Yetişkinler Bisiklet Takımımız hafta sonları doğayla iç içe yaşamaya devam ediyor. Bostanlıspor Bisiklet Şubesinin organizasyonunda Bademler Köyüne gidecek olan sporcularımız burada Bademler Muhtarını ve Bademli Doğayı Koruma ve Su Sporları Derneği’ni ziyaret edecek.  Bu geceyi doğada kamp yaparak geçirip yarın da bisikletleriyle çevre turundan sonra akşam saatlerinde bisikletleriyle Aliağa İZBAN İstasyonuna kadar pedal basacak. Her geçen gün büyüyen ve daha da kalabalık bir grup haline gelen ekibimizin yolu açık olsun”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.