Bostanlıspor Fair Play Elçisi oldu!

Bostanlıspor Fair Play Elçisi oldu!

Amatör gençlik spor kulübü Bostanlıspor yine bir ilke imza attı ve gönüllü “Fair Play elçisi” oldu.

Fair Play ödülleri kazanan Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, tüm takımların bundan böyle maçlara Fair Play Bayrağı ile çıkacağını açıkladı. Erboy, yönetim kurulunda bu konuda karar aldırdığını, tüm antrenörlere de talimat verdiğini belirtti.

img-3633.jpg

Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy “Bostanlıspor’da başkanlığı üstlendiğim ilk yıllarda antifair play hareketinden dolayı kırmızı kart gören futbolcuları kulüpten ihraç etmiştik. Bu uygulama bize büyük yarar sağladı. İlerleyen yıllarda bu uygulamayı tüm spor branşlarında uyguladık ve başarılı olduk. Bu kez de tüm takımlarımızın maçlara Fair Play Bayrağı ile çıkarak Fair Play’in her sporcu tarafından benimsenmesi için mücadele edeceğiz” dedi.

Fair Play gönüllüsü olan, gazete, haber sitelerindeki yazılarında sürekli fair playi gündeme getiren, bu konuda da “Fair Play Kervanı” isimli kitap çıkaran Avni Erboy, “İlk uygulamayı yaptık. 10 Kasım Haftasında futbol alt yapı, tenis, kick boks, muaythai, masa tenisi, jimnastik, basketbol takımlarımız fair play bayrağını taşıdı. Uygulama artarak devam edecek ve tüm amatör takımlarımızı da bu bayrağı taşıyıp, fair playi ön plana çıkarmalarını sağlayacağız” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.