Bostanlıspor futbolda Mustafa Oral ile devam…

Bostanlıspor futbolda Mustafa Oral ile devam…

Bostanlıspor İzmir 2. Amatör Futbol Ligi ve alt yapı liglerinde mücadele eden futbol takımlarının bu sezon da antrenör Mustafa Oral ile devam edeceğini açıkladı.

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Başkanı Avni Erboy, kulübün istikrar çizgisini asla bozmayacağını ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim” sözünü unutmayan, uygulayanlarla çalışmaya devam edeceklerini belirterek,  “Bu nedenle de futbol takımımızın bu yıl sportif yönde başarısız gözükse de kazanılan genç futbolcular gelecek için başarıdır. Futbol Takımlarımızın teknik sorumlusu Mustafa Oral bünyemize uygun, çalışkan bir kardeşimiz ve kendisiyle sözleşmesini 4. Kez uzattık” dedi.
Bostanlıspor Futbol Sorumlusu Taner Çınar, bu yıl geçen sezon yapılan hataları tekrarlamayacaklarını, daha genç oyuncuları sahaya süreceklerini ifade ederek, “Mustafa hocamıza güveniyoruz ve o nedenle de sözleşmesini uzattık. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.
Teknik sorumlu Mustafa Oral da şöyle dedi:
"Bostanlı gençlerini spor yapmak ve Atatürk'ün esas aldığımız sözüne uygun şekilde zeki, çevik ve ahlaklı sporcu yetiştirmek için çıktığımız bu yolda, istikrarımızı sürdürmek adına desteklerinden ötürü Avni Başkan ve yönetimimize öncelikle teşekkür ediyorum. Bu kulüpte göreve başlarken futbol altyapı ve üst yapıda bir temel attığımızı, zaman ve istikrarla bir şeyler inşa edeceğimizi ifade etmiştim. Artık bu sezon o temelin üst katlarına çıkıyoruz, hem farklı yaş gruplarındaki genç takımlarımızla, hem de genç ağırlıklı A takımımızla bu sene kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceğiz. Tüm Bostanlı halkının da kulübümüze ve gençlerimize desteklerini bekliyoruz."
Bostanlıspor bu yıl A Futbol Takımının yanı sıra U11 ve U19 takımlarıyla da lige katılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.