Bostanlıspor Kick Boks ve MuayThai sporcularından hayırlı olsun ziyareti!

Bostanlıspor Kick Boks ve MuayThai sporcularından hayırlı olsun ziyareti!

Karşıyaka’nın alternatif spor branşlarındaki bir numaralı adresi olan Bostanlıspor başarılarına bir yenisini daha eklemiş ve kick boks ile muaythai de bir ay içinde 10 madalya kazanmıştı. 

Bostanlıspor Kick Boks ve MuayThai sporcuları, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve AKşam Sanat Okulu Müdürlüğüne atanan Suat Korkmaz’ı makamında ziyaret ederek, hem “hayırlı olsun” dedi, hem de teşekkür etti. Bostanlıspor Kulüp Başkanı Avni Erboy ve Kick Boks, muaythai baş antrenörü Aytaç Uyanıker ile son şampiyonada kürsüye çıkan sporcularıyla Karşıyaka Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Suat Korkmaz’ı ziyaret etti. Görevine kısa bir süre önce başlayan Suat Korkmaz’a görevinde başarılar dileyen Bostanlıspor ekibi, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nin destekleri için de teşekkür etti. Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı kurslara da devam eden Bostanlıspor’un şampiyon sporcuları  Türkiye Şampiyonluğu sözü de verdi.

Karşıyaka Halk Eğitimi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Suat Korkmaz, sporun içinden gelen birisi olduğunu ifade ederek, “Okul ile sporu bir arada götürenlerin daha başarılı olduğunu ifade ederek, “sizlere her türlü desteği vermeye hazırız. Yeter ki, siz eğitiminizi en iyi şekilde tamamlayın, sporunuzu da ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi Ben Sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim sözünü unutmadan yapın. Başarılarınız için sizlerle gurur duyuyoruz. Sizleri milli takımla, olimpiyatlarda da görmek istiyoruz” dedi.  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.