Bostanlıspor Muay Thai’de Şampiyon

Bostanlıspor Muay Thai’de Şampiyon

Ege Bölgesi Yıldızlar ve Küçükler Muay Thai Şampiyonası sona erdi. Bostanlıspor altıda altı yaptı, tüm sporcuları kürsüye çıktı.

186 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada 6 sporcu ile şampiyonaya katılan Bostanlıspor’un 6 sporcusu da kürsüye çıktı. 1 şampiyonluk, 2 ikincilik ve 3 üçüncülük elde eden yeşil kırmızılı ekip “Altıda altı” yaparak büyük başarıya imza attı.

Başantrenörleri Aytaç Uyanıker yönetiminde şampiyonaya hazırlanan Bostanlısporlu yıldız ve küçük MuayThaicılardan Ş. Berat Karademir Yıldızlar 38 kiloda şampiyon olarak altın madalya aldı.

Yıldız erkekler 38 kiloda Hamza Halim Bilgin ikinci, Çağın Ege Kadak üçüncü olarak kürsüye çıktı.  

Alp Adnan Balıkçıoğlu Yıldız erkekler +71 kiloda, Emir Durucan 46 kilo yıldız erkeklerde 3., Abdülkerim Uzun Minikler 42 kiloda 3. Oldu.

Ege Bölgesi Muay Thai şampiyonasında altı sporcularının kürsüye çıkmasıyla mutlu olduklarını belirten Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, “Karşıyaka’da alternatif sporların doğru adresi olduğumuzu bir kez daha kanıtladık. Karşıyakalı minikler, yıldızlar ve gençleri spor yapmaya davet ediyor, antrenörümüz Aytaç Uyanıker’i kutluyoruz. Bize destek olan ve imkan sağlayan Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suat Korkmaz’a da teşekkür ediyoruz” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.