Bostanlıspor Muaythai Şampiyonası’na 4 sporcusu ile katılıyor!

Bostanlıspor Muaythai Şampiyonası’na 4 sporcusu ile katılıyor!

Bostanlıspor,  Avrupa Muaythai Federasyonu’nun düzenlediği Uluslararası Muaythai Şampiyonası’na 4 sporcusu ile katılıyor.

Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, 28 branşta tescili olan ve imkanları ölçüsünde daha fazla branşla spor yapmaya çalıştıklarını ifade ederek, “İl birincilikleri, Türkiye Şampiyonaları derken şimdi hedefte Uluslararası arena var. Avrupa Şampiyonası niteliğini taşıdığını ifade edilen Antalya’daki şampiyonada sporcularımızın tecrübe kazanmalarını amaçlıyoruz. Derece gelirse de elbette çok mutlu olacağız” dedi.   

3 sporcusunu şampiyonaya hazırlayan, kendisi de masterlerde ringe çıkacak Bostanlıspor başantrenörü Aytaç Uyanıker, şu bilgiyi verdi:

“Türkiye Muaythai Federasyonu’nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan Uluslararası Muaythai Federasyonu (IFMA) ve Avrupa Muaythai Federasyonu (EMF) faaliyet programına konulan Uluslararası Antalya Muaythai Açık Kupası Antalya’da başlıyor. Türk sporcularının uluslararası düzeyde kendilerini denemeleri, tecrübe kazanmaları, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında daha başarılı olabilmeleri amacıyla katılıyoruz. İnşallah iyi sonuçlarla Karşıyaka’ya döneriz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.