Bostanlıspor yeni şampiyonlar yetiştirecek!

Bostanlıspor yeni şampiyonlar yetiştirecek!

Alternatif spor branşlarıyla Türkiye Şampiyonluklarını Karşıyaka'ya getiren Bostanlıspor, yeni şampiyonlşar yetiştirmek üzere Yaz Spor Okullarını faaliyete geçirdi.

Kayıtların devam ettiği Bostanlıspor'un futbol, basketbol, tenis, aikido, kick boks, muaythai, masa tenisi, bireysel performans antrenmanları çalışmaları Bostanlı'daki Gode Cengiz Spor Tesislerinde devam ediyor.


Tüm çalışmaların kendi tesislerinde sürdüğünü ve son derece ekonomik olduğunu da ifade eden Bostanlıspor Asbaşkanı Muzaffer Tuğsavul, "Bostanlıspor Gode Cengiz Spor Tesisleri’nde ferah ortamda çalışmalarımız devam ediyor. Kayıtlarımızı kulübe gelerek yapabilirsiniz. Kick boks ve muaythai çarşamba ve cuma günleri saat 19:15 - 20:15, Salı ve Perşembe günleri saat 15:00-16:00 arasında. Basketbol salı perşembe saat 09.00-10.00, masa tenisi aynı günler 10.00-11.00, futbol suni çim futbol sahasında salı perşembe günleri saat 18.00-20.00 arası. Bireysel performans antrenmanları ve tenis için özel dersler veriliyor. Ayrıca tüm branşlarımızda uzman antrenörlerimiz birebir özel ders veriyor. Bostanlıspor olarak amacımız alternatif sporlarda yeni şampiyonlar yetiştirmek. Geride bıraktığımız sezon, masa tenisi, kick boks, muaythai branşlarında Türkiye şampiyonalarına katıldık ve şampiyonluk getirdik. Yeni sezonda yeni şampiyonlarla kürsüde Karşıyaka ve İzmir'in adınıu duyuracağız" dedi.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.