Bostanlıspor'da Babalar Günü sahada kutlandı

Bostanlıspor'da Babalar Günü sahada kutlandı

Bostanlıspor futbol alt yapı çalışmasına babalarıyla gelen ve onlara Bostanlıspor formalarını hediye eden minik ve küçük futbolcular, babalarıyla maç yaptı.

Bostanlı Gode Cengiz Futbol Sahasında yapılan Bostanlıspor futbol alt yapı çalışmasına babalarıyla gelen ve onlara Bostanlıspor formalarını hediye eden minik ve küçük futbolcular, babalarıyla maç yaptı. Bostanlıspor’un geleneksel babalar günü bu yıl futbol sahasında kutlandı. Babalar ile oğullar maç yaparak bu anlamlı güne damga vurdu.

bostanlispor-babalar-gunu-kutlamasi-takim1.jpg

Çocuklarının “Babalar Günü”nü anlamlı kılan bu hoş sürprizinden mutlu olan ve sahada çocuklarıyla futbol maçı yapan Bostanlıspor’un velileri “güzel bir gün oldu. Her halde bunu unutmayız” dediler.

bostanlispor-babalar-gunu-kutlamasi-takim.jpg

Organizasyonda kulüp başkanı Avni Erboy’un imzası olduğunu belirten Bostanlıspor futbol şube sorumlusu Taner Çınar, “Babalar gününü değişik bir atmosferde kutlamak ve babaları önce kendi aralarında sonra da çocuklarıyla çim sahada bir araya getirerek maç yaptırmak istedik. Teknik ekibimizden antrenörlerimiz Mustafa Oral ve Tolga Aktan’ın katkılarıyla da bu güzel günü gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederken, tüm babaların bu anlamlı günü kutlarız” dedi.

bostanlispor-babalar-gunu-kutlamasi-taner.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.