Bostanlıspor'dan Milli Takıma...

Bostanlıspor'dan Milli Takıma...

Bostanlıspor'un Kick Boks Gençlerde Türkiye 3.sü olan Süleyman Emre Üstün, Milli Takım Aday kadrosuna çağrıldı...

Niğde'nin Bor ilçesinde geçtiğimiz hafta sona eren Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar Kick Boks Şampiyonası Gençler  Light Contact +94 kiloda (ağır siklet) finali 1 puan ile kaçırarak Türkiye 3.sü olan Bostanlısporlu Süleyman Emre Üstün Milli Takım Aday Kadrosunan çağrıldı.
3-6 Ağustos tarihlerinde Samsun'da toplanacak olan Kick Boks Milli Takım aday kadrosunda bu süre içinde seçmeler yapılacak ve daha sonra da açıklanacak milli takımlar Ekim Ayında Macaristan'daki Dünya Kick Boks Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. 
Türkiye Şampiyonası sonrası tatile gitmeye hazırlanırken, milli takım kampına çağrılan Süleyman Emre Üstün'ü Samsun'a götürecek olan  antrenörü Aytaç Uyanıker "Süleyman tatile giderken, davet aldı. Elbette çok sevindik. Kilosunda kendsiyle birlikte 3 sporcu daha çağrıldı. Rakiplerini tanıyor. 5 günlük bu kamp süresince seçmeler yapılacak ve daha sonra da milli takım açıklanacak. Bu sürede hem ben, hem de kulübümüz Bostanlıspor Süleyman'a destek olacağız. Seçmeler sonrasında Süleyman'ın Milli Takıma hak ederek seçileceğinden ümidin çok fazla. İnşallah bir aksilik olmaz, Süleyman ay yıldızlı formasıyla ülkemizi Macaristan'daki Dünya Şampiyonası'nda da başarıyla temsil eder" dedi. 

Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, kick bokscuları Süleyman Emre Üstün'ün milli takıma davet edilmesine çok sevindiklerini belirtti. Erboy, "ragbi, amerikan futbolu, beyzbol, yelken, paletli yüzmeden sonra kick boksta da sporcumuzun milli takıma davet edilmesi bizleri gururlandırdı. İnşallah Süleyman dünya şampiyonasında ülkemizi temsil eder" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.