Böyle Olay Görülmedi! İzmir'de Gemi Araç Trafiğini Kapattı!

Böyle Olay Görülmedi! İzmir'de Gemi Araç Trafiğini Kapattı!

İzmir'de daha önce görülmemiş olay!

Medyaege - İzmir'de bir gemiyi taşıyan tır, yol ortasında arıza yapınca Seferihisar Urla arasında ulaşımı sağlayan yol trafiğe kapatındı. Tırdaki geminin devrilmemesi için büyük çaba sarfedilirken araç sahipleri alternatif yollara sevk edildi

15 metre 80 ton ağırlığında!

Urla Seferihisar yolunda tadilat yapılması amacıyla götürülen geminin taşınması esnasında ilginç bir olay yaşandı. TIR'a yüklenen 15 metre uzunluğunda 80 ton ağırlığındaki gemi tadilat alanından balıkçı limanına götürülürken kendisinin taşıyan tır arıza yaptı. Gemiyi taşıyan tırın yolu kapatması üzerine sürücüler Güzelbahçe istikametine yönlendirildi. 

Gemi devrilmesin diye destek

Geminin yolu kapatmasının ardından olası bir devrilme ihtimaline karşı büyük çaba sarfedildi. Geminin devrilmesini engellemek isteyen görevliler olası bir tehlike ihtimaline karşı geminin her iki yanına destekler koyarak devrilmeyi engellemeye çalıştı.

Taşıma için izin alınmamış

Yolu kapatan tırın gemiyi taşımak için gerekli izinleri almadığı öğrenilirken konuyla ilgili konuşan Ege Bölgesi Gırgır Balıkçıları Derneği Başkanı Mehmet Aksoy teknelerin başka yoldan taşınması konusunda alternatif olmadığını belirterek yaptıkları tüm gemilerin bu yoldan taşındığını söyledi. Aksoy ayrıca gemilerin deniz kıyısında ya da daha uygun bir bölgede yapılması ve böyle sorunların yaşanmaması için tersane istediklerini söyleyerek tüm İzmir halkından konuyla ilgili olarak özür dilediklerini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.