Braga-Başakşehir maçı hangi kanalda saat kaçta?

Braga-Başakşehir maçı hangi kanalda saat kaçta?

Braga Başakşehir maçını şifresiz yayınlayan kanal var mı?

Geçen sene flaş bir çıkış yakalayan ve Süper Lig'i 2. sırada tamamlayan Başakşehir, Avrupa'da yoluna devam ediyor. Braga Başakşehir maçı temsilcimiz Başakşehir'in Avrupa mücadelesini izlemek isteyen taraftarlarca merak ediliyor. Braga Başakşehir maçını izlemek isteyen futbol tutkunlarının merak ettiği sorulardan biri de Braga Başakşehir maçının hangi kanalda yayınlanacağı. Başakşehir Braga maçı hangi kanalda yayınlanacak? Başakşehir Braga maçı saat kaçta başlayacak? İşte UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil edecek Başakşehir'in maçı hakkında detaylar...

Geçen sezon şampiyonluğa oynayan Başakşehir bu sezon ülkemizi Avrupa Ligi’nde temsil ediyor.  Portekiz temsilcisi Braga ile karşılaşacak olan Başakşehir’in maçı hakkında birçok soru merak ediliyor. Grupta ilk maçında evinde Bulgar ekibi Ludogorets ile 0-0 berabere kalan Başakşehir Braga maçında mutlak galibiyet hedefliyor. Togolu yıldız Adebayor’un sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği maç ile ilgili tüm bilgileri sizler için derledik. Peki Braga Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak izlenecek?

BRAGA BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Braga Belediye Stadı’nda oynanacak olan zorlu mücadele Türkiye Saati ile 22.05’te başlayacak ve mğcadeleyi Slovenya Futbol Federasyonundan hakem Matej Jug yönetecek. Braga – Başakşehir maçı Tivibu Spor 2’den naklen yayınlanacak.

AZERİ KANALLARI MAÇI YAYINLAYACAK MI?

Azeri taraftarlar karşılaşmayı İdman TV üzerinden izleyebilecekler. İnternet üzerinden de yayın yapan Azeri kanalı İdman TV maçı hem internetten hem uydu üzerinden canlı olarak yayınlayacak.

BAŞAKŞEHİR’DE TEK HEDEF GALİBİYET

Süper Lig’de Trabzonspor beraberliği sonrası deplasmanda Gençlerbirliği’ne mağlup olarak ciddi bir yara alan Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi’nde moral arıyor. Sezon başında yaptığı transferlerle beklentileri artıran turuncu lacivertli ekip, ilk kez katıldığı UEFA Avrupa Ligi’nde ilk galibiyetine imza atmak istiyor.

ADEBAYOR’DAN KÖTÜ HABER

Medipol Başakşehir’de bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Togolu yıldız Emmanuel Adebayor, Braga maçının kadrosunda da bulunmuyor.

Süper Lig’de oynanan Trabzonspor maçında sakatlanan ve Gençlerbirliği maçında da forma giyemeyen yıldız oyuncunun yerine bu akşam Mevlüt Erdinç’in ilk 11’de başlaması bekleniyor.

BAŞAKŞEHİR HANGİ KADROYLA ÇIKACAK? İŞTE MUHTEMEL 11

Başakşehir ilk 11: Volkan Babacan, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Mossoro, Elia, Visca, Mevlüt Erdinç.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.