Bright Visions Academy’nin ilk konuğu Ece Süeren Ok oldu!

Bright Visions Academy’nin ilk konuğu Ece Süeren Ok oldu!

  12 Ekim Cumartesi günü 10.00 - 14.00 arasında Çınarlı’daki Withco Coworking etkinlik alanında gerçekleşen atölye çalışmasının konusu ‘Kendine Mindful Bakış’ idi.

  Leyla Koç Somer’in 30 yılı aşan kurumsal kariyerinde edindiği tecrübeleri paylaşma hedefiyle, bütünsel gelişim arayan bireylerin ve kurumların sürdürülebilir stratejik yol haritasını çizmek ve birlikte uygulamak amacıyla kurduğu Bright Visions Academy’nin ilk konuğu Ece Süeren Ok oldu.  

Günlük hayatın yorgunluğunu Mindfulness bakış açısı ve uygulamaları ile ortadan kaldırmayı, zinde kalmayı ve hayat kalitesini artırmayı amaçlayan etkinlik, katılımcıların sertifikalarının verilmesinin ardından fotoğraf çekimi ile sonlandırıldı. 

leyla-koc-somer-ve-ece-sueren-ok.jpeg

  ‘‘Bireysel ve kurumsal değerler ve hedefler doğrultusunda, ihtiyaçları belirleyerek modern ve yenilikçi bir tarzla, özel tasarlanmış entegre modüllerle kurumsal ve bireysel gelişim yolculuğunda yanınızda olacağız.’diye belirten Leyla Koç Somer, etkinliğe gösterilen yoğun ilgiden dolayı memnun olduklarını ve etkinliklerin hızla devam edeceğini bildirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.