Bronzluğunuzu korumak için bunları yapın!

Bronzluğunuzu korumak için bunları yapın!

Yaz bronzluğunu kalıcı bir hale getirmek istiyor ve ne yapacağınızı bilmiyorsanız, tüm yaz boyu bronzluğunu korumak ve doğal bir şekilde bronzlaşmak mümkün

İşte yaz bronzluğunu kalıcı kılmak için yapılması gerekenler;

Doğru nemlendirici

Yıl boyunca bronzluğunuzu korumak istiyorsanız mutlaka her gün cildinizi bol miktarda nemlendirin. Eğer nem oranı yüksek bir ürün kullanırsanız cildiniz nemi hapseder ve uzun süre kalıcılık sağlar. Örneğin, bronzluğunuzu destekleyecek ekstra bakım yapan koruyucu veya bronzlaştırıcı nemlendiricileri deneyin.

Mutlaka peeling yapın

İlk günkü gibi bir bronzluğa sahip olmak için peeling şart. Kurutan ve ekstrem sonuçlar veren ürünler yerine cildinize daha nazik davranacak ve geriye enerjik, pürüzsüz bir brozluk bırakacak kuru fırça tekniğini deneyin.

Şeftali, havuç gibi besinler tüketin

Doğru ve sağlıklı beslenerek bronzluğu kalıcı bir hale getirebilirsiniz. Örneğin; havuç, şeftali gibibesinler vücuttaki melatonin pigmentinin aktifleşmesini sağlayıp daha hızlı ve kalıcı bronzluk elde edilmesine yardımcı olur.

Duş jellerine elveda!

Cildinizi kurutacak duş jellerinden kaçının. Pürüzsüz bir bronzluk için nemli bir cilt olmazsa olmazlardan. Vücut temizleme yağları ve soğuk su ile banyo rutininizi bronzluk dostu bir hale getirin.

Sıcak su ile sakın duş almayın!

Sıcak su duş almamaya özen gösterin. Sıcak su cildinizi rahatlatarak soyulmasını yani bronzluğunkaybolmasına sebep olur.

Açık renkli kıyafetler tercih edin

Kıyafet seçiminiz bile bronz etkinizde büyük önem taşıyor. Teninizle kontrast yaratacak açık renk kıyafetlerle daha bronz bir cilt illüzyonu yaratın.

Güneş kremi

Doğru bir güneş kremi seçerek bronzluğu kalıcı hale getirebilirsiniz. Güneş kremi almadan önce mutlakacilt tipinize ve ten renginize göre bir ürün tercih etmelisiniz.

Bronzluğu korumak için maske tarifi

2 adet havucu blender'dan geçirin. Elde ettiğiniz lapayı yüzünüze uygulayın. 10 dakika sonra su ile durulayın. Sabah akşam uyguladığınızda bronzluğun uzun süre kalıcı olduğunu göreceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.