Brüksel-İzmir hattında bir Sarı Zeybekli "Murat Saydam"

Brüksel-İzmir hattında bir Sarı Zeybekli "Murat Saydam"

Geçtiğimiz gün İzmir Sarı Zeybek Kültür Sanat Derneği şair Yazar Murat Saydam'ı ağırladı. Murat Saydam, Edebiyat, Roman, Şiir kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır.

Başlıca kitapları alfabetik sırayla; Eda (CD Hediyeli), Hecelemedenoku, Medcezir Düşler olarak sayılabilir.  

Belçika Bürüksel de yaşamı sürdüren Şair Yazar Murat Saydam Şiir ve Söyleşi için İzmir'e geldi. Hatay Dilek Kafe'de yapılan etkinliğe birçok şair ve yazar katıldı. Sunumunu Yorumcu Korkut Alp'in yaptığı etkinliğe yine İzmir'in sevilen sanatçısı Mikrop Lakaplı Hikmet Durmuş'ta eşlik etti.

71170078_10157598066984855_6188052051008684032_n.jpg

Derneğin kurucu başkanı Ayla Taşdelen '' Sayın Murat Saydam aynı zamanda Sarız Zeybek Kültür Sanat Derneğinin Bürüksel temsilcisidir. Kendisini davet ettik. Bizi kırmadı sağ olsun. Bugün burada kendisi hem kitap imzalayacak hem  de  şiirlerini okuyup kendisini yapacağımız söyleşi ile daha da yakından tanıyacağız '' dedi.

Murat Saydam ise '' Bugün burada kitaplarımızı imzaladık. Her imzaladığımız kitap bir engelli dostumuzu sevindirecek. Toplanan para ile bir AKÜLÜ Sandalye hediye edeceğim. İzmir de olmak onur verdi bana. Bir de büyük bir heyecan yaşıyorum. 21 Eylül de Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine Dernek olarak resmi tören ile çelenk koyacağız. Burada çok özel insanlarla tanıştım. Başta Başkan Ayla Taşdelen Hanım olmak üzere herkese çok teşekkür ederim' dedi.

Sanatçı Mikrop Hikmet ise '' Sevgili Murat Saydam ile tanışmak çok mutlu etti beni. Şiirlerini okurken büyülendim. Kendisini İzmir'de ağırlamaktan onur duyuyoruz'' dedi.   

Etkinliğe ayrıca Şiirlerin efendisi olarak tanınan Şair Yalçın Benlican'da katılım sağladı.

Şiir ve şarkıların söylendiği gece toplu olarak çekinen resimle sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.