"Bu tesis tenise ivme katar"

"Bu tesis tenise ivme katar"

Türk tenisinin merkez üssü konumundaki İstinye Ulusal Kamp ve Eğitim Merkezi'nin baştan aşağı yenilenmesi, İzmir'de de mutluluk yarattı.

Geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun ziyaret ederek Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş'tan çalışmalara ilişkin bilgi aldığı tesise yönelik açıklamalarda bulunan Emre Sarıgedik, şu ifadeleri kullandı: "Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'da hayata geçirdiği tesis projesi, milli futbolumuz için ne ifade ediyorsa, İstinye Ulusal Kamp ve Eğitim Merkezi de tenis için aynı anlama gelmektedir. Küçük Kulüp olarak inanıyoruz ki bu tesisin yenilenme çalışmaları tamamlandığında, teniste gözle görülür bir başarı ivmesine kavuşulabilir. Buraya ilişkin edindiğim bilgiler, Bakan Kasapoğlu'nun tesisin yenileme süreciyle bizzat ilgilendiği yönünde. Bu da tabii mutluluk verici. Bakan düzeyindeki desteğin gelecekte mutlaka meyveleri toplanacaktır diye düşünüyorum. Gerçekleştirilen çalışmalardan ötürü Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Sayın Cengiz Durmuş'un şahıslarında, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Sarıgedik sözlerini şöyle sürdürdü, ''İstanbul'daki bu özel tesisin, Türk tenisine faydasının görülmesi sonrası bir sonraki adresin İzmir olacağına inanıyorum. Kentimiz, sporcu yetiştirmekten tutun da, uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapmaya kadar bu alandaki pek çok gelişmeye adres olmaya elverişli konumda."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.