Bu Ülkede Bir Atatürk bir de Recep Tayyip Erdoğan Var

Bu Ülkede Bir Atatürk bir de Recep Tayyip Erdoğan Var

“Yara Bere” adlı yeni şarkısını müzikseverle paylaşan Doğuş CRI TÜRK’te Michael Kuyucu’ya özel açıklamalarda bulundu.

“Yara Bere” adlı yeni şarkısını müzikseverle paylaşan Doğuş CRI TÜRK’te Michael Kuyucu’ya özel açıklamalarda bulundu. Doğuş, ilk çıkış şarkısı “Gamsız”ı cezaevinde bir akşam çarşafın üzerine yazdığını itiraf etti. Referandumda “evet”e destek veren Devlet Bahçeli’ye teşekkür eden Doğuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili çok özel bir açıklama yaptı.

Gamsız’ı Cezaevinde Çarşafın Üstüne Yazdım

Doğuş, Michael Kuyucu'ya kendisine şöhret kapılarını açan "Gamsız" adlı klasiğini ceza evinde yazdığını söyledi ve ilk kez şarkının bilinmeyen hikayesini anlattı: “Gamsız'ı cezaevinde yazdım ben. Koğuş tamamen dolu olduğu için bir kardeşimle beraber aynı ranzada yatıyorduk. Birden tekme attım ona, İkinci kattan aşağı düştü. Az kalsın ağzı, burnu kırılacaktı. "Git, bana hemen kağıt kalem bul, hayatımın kurtuluşunu yakaladım." dedim. Gitti, "Kağıt bulamadım, kalem buldum." dedi. Sonra ben yattığımız çarşafa yazmaya başladım ve “Gamsız” ortaya çıktı. Şarkı çıkmadan bütün cezaevi biliyordu şarkıyı, ilk orada test ettim.  “Gamsız” Rabbimin bana hediyesi çünkü hayatımı kurtaran şarkı oldu o şarkı.”

Dijital Müzik Platformlarında Hak Yiyenler İki Elim Yakanızda

Doğuş, CRI TÜRK’te Michael Kuyucu’ya dijital müzik platformlarını yönetenlerin müzik piyasasını manüpüle ettiğini söyledi ve onlara mesaj yolladı: “İki elim yakanızda!” . Doğuş “Dijital satışlardan para geliyor; ama orada da istedikleri zaman kısıtlama koyabiliyorlar. Bazı tekeller şarkıların dijital platformlardan İndirilmesini engelliyorlar; ama ben yemem. Kısıtlama koyabilirler, dinlenmeni engelleyebilirler, azaltabilirler, dijital ortamda her şeyi yaparlar. Bir noktayla bir virgülle yapar onu, hiç anlamazsın. Buradan dijital şirket sahiplerine sesleniyorum: ‘Eğer bir şarkıma kısıtlama koymuşsanız, iki elim yakanızda olacak bu dünyadan göçtüğümüz zaman. Asla ve katiyen hakkımı ödeyemezsiniz ve helal etmem. Benim iki tane çocuğum var, onların rızkına kimse el süremez. Eskiden ben yine biliyordum bu dümenleri, çok önemsemiyordum zaten beni dinleyen dinliyor diyordum. Şimdi yine duyuyorum, kimseyi suçlamıyorum. Somut delili de var elimde, inşallah o duruma gelmem. Benim işlerime karışmayın, ben tek başına ayakta duran birisiyim. Bütün sanatçı arkadaşlarım adına konuşuyorum, onların da hakkı yenmesin.” Dedi.

 

Bu Ülkede Bir Atatürk bir de Recep Tayyip Erdoğan Var

Michael Kuyucu, Doğuş’a referandumda çıkan “Evet” hakkında ne düşündüğünü sorduğunda Doğuş’un verdiği yanıt çok net oldu. Doğuş: “Ülkemizde barışacak ya da savaşacak bir durum yok.  Burada 85 milyondan bahsediyoruz. Herkesi mutlu etmemiz zor, herkes elini bir kalbine koysun. Kimse Atatürk'ümüzün yaptıklarını inkâr etmiyor. Allah bin defa razı olsun. Rabbim onun mekanını cennet eylesin, çok adil ve güzel bir insan. Tam bir Ata'ydı. Benim söylemim şu:  Bu ülkede bir, Atatürk; bir de, Recep Tayyip Erdoğan vardır. Yapılanları görmemek için gerçekten kör olmak lazım. Bu kadar duyarsız olmayalım. Gelip AK Parti benim cebime para koymuyor, hiç bir zaman da koymadı. Ben milliyetçi bir adamım. O kadar mutluyum ki Sayın Devlet Bahçeli'nin referandum tutumundan dolayı. Allah ondan da bin defa razı olsun. Çok önemli bir katkısı oldu Evet'e. Olmadı diyenler nankördür.” Diyerek Bahçeli’nin referandum konusunda ki davranışını desteklediğini söyledi. Doğuş, CRI TÜRK’te referandum öncesi yapılan “ tek adamlık” konusunu da eleştirdi: “Burada tek yönetim demek, her şeyin bittiği anlamına mı geliyor? Niye telaşa giriyoruz ki? Yapmayın, yazık günah. Halkçı bir başkandan bahsediyorum. Cahil miyiz kardeşim? Görüyoruz. Yumruk olalım, düşmanımızın kafasına indirelim o yumruğu. Benim için sağcısı da solcusu da bir. Kalbi barış için atan, barışçıl olan, ülkeme hainlik yapmayan bütün partilerin önünde ceketimi iliklerim. Bu kadar açık ve net. Daha nasıl anlatayım kendimi..” diyerek referandum hakkında ki görüşlerini anlattı.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.