Bu yıl 3 yeni Pokemon oyunu geliyor...

Bu yıl 3 yeni Pokemon oyunu geliyor...

Nintendo ekibi, Nintendo Switch platformu için bir Pokemon oyunu yaptığını duyurmuştu. Şimdiyse yeni Pokemon oyunları Pokemon Quest, Pokemon: Let's Go Pikachu ve Pokemon: Let's Go Eevee duyuruldu.

Nintendo Switch için bu yıl üç büyük Pokemon oyunu geliyor. Daha önce Nintendo Switch'in bir sonraki büyük Pokemon oyunlarına ev sahipliği yapacağı Nintendo tarafından doğrulanmıştı. Oyunun geliştiricisi Game Freak ve yayıncı Nintendo, Pokemon Quest, Pokemon: Let's Go Pikachu ve Pokemon: Let's Go Eevee oyunlarını duyurdu. Pokemon: Let's Go Pikachu ve Pokemon: Let's Go Eevee, 16 Kasım'da Nintendo Switch'e gelecek.

Oyuncular artık kendi Pokemon yaratıklarını toplamak ve güçlendirmek için rastgele savaşlarda bulunmayacaklar. Bunun yerine, Let's Go oyunları oyunculara Joy-Con kontrolörlerini, yolculuklarında yaratıkların üzerinden geçtikten sonra bir Pokeball atışını simüle etmelerini istemelerini isteyecek. Standart Pokemon yaratık savaşları, oyundaki rakip antrenörlere karşı maçlarla sınırlı olacak.

Yeni oyunlar mobil cihazlarda bulunan Pokemon Go ile uyumlu olacak. Orada yakaladığınız Pokemon’ları, Switch'te de kullanabilecek. 

20 yıldan fazla bir sürede 300 milyondan fazla Pokémon video oyunu satın aldı. Marka, 21 sezonun üzerinde 1000'den fazla TV bölümü yayınlandı. Ve mobil kullanıcılar 2016'dan bu yana yüz milyonlarca Pokémon Go indirdi
The Pokemon Company International'da tüketici pazarlaması sorumlusu Daniel Benkwitt, ilk göreceğimiz oyunun Game Freak'in Pokemon Quest'i, hem mobil cihazlara hem de Switch'e gelen bloklu sanat stiline sahip bir macera oyunu olduğunu söyledi.

Quest'te, bir grup Pokemon yaratığına güç verecek ve Tumblecube adasını keşfedeceksiniz. Benkwitt, "küp şeklindeki Pokemon'larla keşif rol yapma oyunu" dedi. 

Pokemon Quest, Haziran ayında piyasaya sürülecek.
 

Kaynak: Milliyet

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.