Buca Belediyesi’nden çağrı: “Senin için var”

Buca Belediyesi’nden çağrı: “Senin için var”

Buca Belediyesi, Türkiye’ye örnek olan merkezlerindeki hizmetleri, Bucalıların daha verimli ve etkili kullanması için “Senin için var” sloganıyla çağrı yaptı.

Halkçı belediyecilik anlayışıyla yaşamın her alanında hemşehrilerinin yanında olmak için çalışan Buca Belediyesi, Bucalıların merkezlerden daha verimli bir şekilde yararlanabilmeleri için “Senin için var” sloganıyla tanıtım kampanyası başlattı. 

Bucalıların kültür sanat, hukuk ve eğitim hizmetlerinden daha verimli ve etkin bir şekilde yararlanmasını hedefleyen kampanya kapsamında, Özgecan Aslan Kadın Danışma Merkezi, Pırlanta Merkezleri, semt evleri, gençlik merkezleri, eğitim ve etüt merkezleri başta olmak üzere özellikle hemşehrilerin ücretsiz olarak faydalanabilecekleri tüm merkezlere çağrı yapıldı. 

2-077.jpeg

DAHA ÇOK KATILIM İÇİN A’DAN Z’YE TANITIM KAMPANYASI 

Buca’nın dört bir yanında billboard ve afiş çalışmalarının yanı sıra sosyal medya, video ve haberlerle gerçekleştirilen tanıtım kampanyası için “Senin için var” sloganı belirlendi. Kültür sanattan hobiye, meslek kurslarından bakım hizmetine, sosyal ve psikolojik destek hizmetinden eğitime kadar birçok alanda 7’den 70’e tüm hemşehrilerin ücretsiz faydalanabilecekleri hizmetler, “Senin için var” sloganıyla özdeşleştirilerek çalışmalarda hazırlandı. 

3-054.jpeg

 ‘DERTLERE DERMAN OLMAK SORUMLULUĞUMUZDUR’

Merkezlerden genç, yaşlı çocuk demeden herkesin faydalanabilmesi için çağrı yapan Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, “Bir kentte çocuklar ve kadınlar mutluysa, o kent geleceğe umutla bakabilir. Bizim görevimiz ve sorumluluğumuz, herkese ihtiyaç duyduğu desteği sunabilmek ve herkesin derdine derman olabilmektir. Genç, yaşlı, çocuk demeden tüm hemşehrilerimizi merkezlerimizden daha çok faydalanmaya davet ediyorum. Bütün vatandaşlarımız aradığı dayanışmayı, desteği merkezlerimizdeki uzmanlarda bulması mümkün. Biz, Buca Belediyesi olarak sizin için varız” diye konuştu.

6-007.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.