Buca HEM depremzedeler için uyku tulumu dikiyor

Buca HEM depremzedeler için uyku tulumu dikiyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerden hemen sonra organize olan Buca Kaymakamlığı öncülüğündeki yardım çalışmaları son hızla devam ediyor. Buca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü depremzedeler için uyku tulumu dikerken, toplam 93 TIR yardım malzemesi gönderildi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremden hemen sonra organize olan Buca Kaymakamlığı öncülüğündeki yardım çalışmaları ilçede son hızla devam ediyor.

fpq8hexwiauzvrp.jpg

Şimdiye kadar 93 TIR dolusu yardım malzemesini deprem bölgesine ulaştıran Buca Kaymakamlığı, ilçede adete seferberlik ilan etti. İlk dakikadan itibaren bölgeye yardım için kamunun tüm kurumlarını harekete geçiren Kaymakam Mahmut Nedim Tuncer öncülüğündeki Buca Halk Eğitimi Merkezi (HEM) kursiyerleri diktikleri uyku tulumlarını afet bölgesindeki depremzedeler için hazırlıyor. Bugüne kadar yüzlerce uyku tulumu dikerek üreten Buca HEM kursiyeleri, gelen ihtiyacı karşılamak için çalışmalarını sürdürüyor.

HAVLU KAĞITLAR ÖĞRENCİLERDEN

İlçede yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Mahmut Nedim Tuncer, Buca Süleyman Şah Endüstri Meslek Lisesi'ni ziyaret etti. Okuldaki atölyelerde kağıt havlu ve tuvalet kağıdı üretimini yapan öğrencileri tebrik eden Tuncer, bölgeye gönderilecek olan yardım TIR'ını uğurlama törenine katıldı.

mahmut-nedim-tuncer-buca.jpg

BUCA 9 BİN DEPREMZEDEYE KUCAK AÇTI

Edinilen bilgiye göre yaşanan deprem felaketinden sonra Buca'ya 9 bine yakın depremzede geldi. Aralarından 35 yaralının tedavisi ise Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'nde devam ederken, Yasin Börü Gençlik Merkezi'nde depremzede çocuklara moral etkinliği düzenlendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.