Buca’daki konteynerlere “koronavirüs” ayarı 

Buca’daki konteynerlere “koronavirüs” ayarı 

Kent genelinde koronavirüse karşı 24 saat temizlik çalışmalarını sürdüren Buca Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri, her gece ilçede 5 binin üzerinde çöp konteynerına dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor. 

Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı tüm ekipleriyle gece gündüz çalışmalarını sürdüren Buca Belediyesi, kent genelinde sterilizasyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışma kapsamında, çöp konteynerlerinin enfeksiyon yayma riskini ortadan kaldırmak için her gece dezenfekte çalışmaları yürütülüyor.  Saat 22.00’den sonra sahaya çıkan dezenfekte ekipleri,  sabaha kadar Buca sokaklarındaki yer altı ve yer üstü tüm çöp konteynerlerini teker teker temizliyor. 

0-(4)-084.jpg

5 BİN KONTEYNERE TAM DEZENFEKSİYON 

Çöpleri boşaltıldıktan sonra konteynerler ilk olarak köpüklü suyla yıkanıyor. Yıkama işleminin ardından ekipler, konteynerlerdeki dezenfektasyonun daha uzun süre kalabilmesi için bakanlık onaylı ilaçlarla tam sterilizasyon sağlıyor. Buca’nın 47 mahallesinde yer alan toplam 5 binin üzerindeki çöp konteyneri, her gece temizlenmeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.