Burak Davuloğlu "SENDEN KALAN"

Burak Davuloğlu "SENDEN KALAN"

Müzisyen ve aranjör Burak Davuloğlu, ikinci stüdyo albümüyle aynı adı taşıyan SENDEN KALAN ile sizlere!

Burak Davuloğlu, söz ve müziği kendisine ait olan SENDEN KALAN ile bize özlediğimiz ve unutamadığımız tınılarıyla Türk Rock Müziği’ni yeniden hatırlatıyor.

Uğur Oğuz ve Oğuzhan Oğuz’un birlikte yönettikleri, oyuncu Özay Özgüler’in de rol aldığı klip, 13 Mart Cuma günü saat 16:00’da sanatçının Youtube kanalında yer alırken şarkı ise tüm dijital platformlarda yayınlandı.

Burak Davuloğlu, 1983 yılında İstanbul'da doğdu. Gitar çalmaya 14 yaşında başladı. Lise ve üniversite yıllarında pek çok grupla çalıp sahne aldı. 2008 yılında kurduğu Jingle Stop bünyesinde birçok marka için onlarca müzik besteledi. Kayıtlarında çeşitli enstrümanlar çalarak çok yönlü bir müzisyen haline gelen Burak Davuloğlu, reklam endüstrisindeki ticari müzik prodüksiyonlarında uzun yıllardır edindiği deneyime ek olarak diğer sanatçılar için yapımcı ve aranjör olarak çalışmalar yaptı.

Burak Davuloğlu ikinci stüdyo albümü "SENDEN KALAN" ile hep mutfağında yer aldığı müzik çalışmalarını Türk Rock Müziği dinleyicilerinin beğenisine sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.