Bursaspor Fenerbahçeli Fernandao'yu 3 Milyona Almak İstiyor

Bursaspor Fenerbahçeli Fernandao'yu 3 Milyona Almak İstiyor

Bursaspor Başkanı Ali Ay bir imza töreninde gazetecilerle yaptığı sohbette Fernandao'yu Fenerbahçe bıraktığı takdirde 3 milyon Euro'ya anında transfer edeceğini söyledi.

Bursaspor, Fenerbahçe'nin José Fernandao'yu satmak istemesi durumunda almak istediğini belirtti. Kulüp Başkanı Ali Ay tarafından yapılan açıklama hem taraftarı heyecanlandırdı hem spor gündemine düştü. Başkan Ay, Fenerbahçenin deneyimli Brezilyalı futbolcuyu satması durumunda almak istediğini belirtti. Başkanın transfer konusunda 3 milyon Euro ayırdığı öğrenildi

Fenerbahçe'nin deneyimli Brezilyalı futbolcuyu satmak istemesi durumunda Bursaspor'a transfer etmek istediğini belirten Bursaspor Başkanı, Fenerbahçe bıraksa geçen sezon takımda kiralık şekilde forma giyen Fernandao'yu anında alacağını söyledi. Gençlik Geliştirme Program Sorumluluğu kapsamında Bursa'ya giden Adnan Örnek'in imza töreni sırasında gazetecilerle sohbet eden kulüp başkanı, Brezilyalı'yı almak istediğini açıkça söyledi.

Keşke bıraksalar dedi

Bir gazetecinin kendisine yönelttiği Fernandao ile ilgili soruyu yanıtlayan Ali Ay, Brezilyalı futbolcunun takımdan ayrılması durumunda oyuncuyu takıma transfer etmek için uğraşacaklarını söyleyerek, Fernandao'yu bırakacaklarını düşünmediklerini belirtti. "Keşke bıraksalar" diyen Ay, futbolcunun bırakılması durumunda hemen transfer edeceğini söyledi.

Transfer etmek istediği oyuncuyla ilgili olarak yakınındakilere sık sık konuşan Bursaspor Başkanı Ali Ay, Brezilyalı futbolcu için 3 milyon Euro verilebileceğini söylediği iddia ediliyor.

Bursaspor'da üç kişi kadroda yer alamıyor

Erciyes Kayserispor karşılaşmasında sahaya çıkıp çıkamayacağı belli olmayan Pablo Batalla dün gerçekleşen antrenmana da çıkmadı. Batalla salonda özel olarak çalışmalara devam ediyor, deneyimli futbolcunun sağ diz kapağında ödem oluşmuştu. Öte yandan sakatlığı nedeniyle sezon boyunca forma giyemeyecek olan Emre Taşdemir ve aldığı ceza nedeniyle 2 hafta forma giyemeyecek olan Deniz Yılmaz da dünkü antrenmana katılmadı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.