Burun Tıkanıklığında Kesinlikle Yapılmaması Gerekenler

Burun Tıkanıklığında Kesinlikle Yapılmaması Gerekenler

Burun tıkanıklığında kesinlikle bunların yapılmaması gerekiyor.

Burun tıkanıklığı oldukça huzursuz eden ve yaşam kalitesini azaltan bir rahatsızlıktır. Hiç akla hayale gelmeyecek dikkatsizlikler tıkanıklığı arttırabilir.

Burun tıkanıklığı oldukça huzursuz eden ve yaşam kalitesini azaltan bir rahatsızlıktır. Hiç akla hayale gelmeyecek dikkatsizlikler tıkanıklığı arttırabilir.Burun tıkanıklığı süresince sigara içilen ortamda bulunmaktan kaçının. Nefes alıp verme sigara dumanından dolayı zorlaşır ve tıkanıklığın daha da artmasına neden olur. Tıkanıklık boyunca süt içmeyin. Süt burundaki mukus üretimini arttıracağından dolayı tıkanmanın uzun sürmesine neden olur.

Tıkanıklık hastalık sonucu meydana geldiyse basit çözümler ile kurtulmak mümkündür. Ev ortamında yapabileceğiniz uygulamalar ile kısa sürede burun tıkanıklığını ortadan kaldırabilirsiniz.

Zeytinyağının ne kadar faydalı olduğu yüzyıllardır söyleniyor. Tıkanmış buruna zeytinyağı damlatmak tıkanıklığa iyi geliyor. Zeytinyağı yerine tuzlu su kullanmak da benzer bir etki ile tıkanıklığı açıyor

Zeytinyağı yerine tuzlu su kullanmak da benzer bir etki ile tıkanıklığı açıyor. Zencefil bitkisi de burun tıkanıklıklarında oldukça iyi sonuçlar vermektedir. Lavanta çiçeği, atkuyruğu otu gibi bitkisel çözümler de burun tıkanıklığında kullanılan yöntemler arasında yer alır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.