Büyük başarı! Folkart Time'ın yarısı satıldı

Büyük başarı! Folkart Time'ın yarısı satıldı

Lansmanının ardından henüz üç ay bile geçmeden %50 satış başarısı yakalandı.

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi'nde konut, ofis, cadde mağazaları ve kolej şeklinde dört farklı fonksiyonun bir arada olacağı Folkart Time projesi, henüz mayıs ayında lansmanı yapılmış olmasına rağmen şimdiden %50 satış başarısını yakaladı. Aynı zamanda reklam filmi ve farklı tasarımlardaki satış ofisleriyle de dikkat çeken projede Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, projenin aynı zamanda Türkiye 2016 yılı satış şampiyonu olduğunu açıkladı.

İzmir, İstanbul, Bursa, Ankara ve Antalya gibi illerin yanı sıra yurtdışından da tercih edilen proje olarak öne çıkan Folkart Time'ı değerlendiren Mesut Sancak, "Folkart Time projemizin hali hazırda %50'si müşterilerimizin yoğun ilgisi nedeniyle satıldı. Gösterilen bu ilgi nedeniyle projemiz 2016 yılı Türkiye satış şampiyonu oldu. Henüz zemin iyileştirme ve hafriyat çalışmalarının sürdüğü projemize gösterilen ilgi ve bize olan güvenleri nedeniyle özellikle İzmirlilere ve projemize ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum. İzmir'e tatile gelip bir daha dönmek istemeyenler ve geleceği parlak olan İzmir'de yatırım yapmak isteyenlerin ilgisi ile satışlarımızın daha da artacağına inanıyorum" açıklamasında bulundu.

Folkart Time hakkında

Türkiye’nin en büyük inşaat firması olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Folkart Yapı, bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde yeni bir projeye daha başlıyor. Avrupa’nın en yüksek ikiz kulelerinden Folkart Towers projesini gerçekleştiren Folkart, Ankara Caddesi üzerinde “Folkart Time” adını verdiği yeni bir yaşam merkezi kuruyor.

İzmir’de kurulduğu günden bugüne kadar inşa ettiği çarpıcı yaşam alanları ile dikkat çeken Folkart, yeni projesinde; konut, ofis, alışveriş ve yeme içme alanları yanı sıra bir de koleje yer veriyor. Temel olarak konut, ofis, cadde mağazaları ve kolej şeklinde 4 farklı fonksiyonun bir arada olacağı Folkart Time Projesi ile 500 milyon lira değerinde bir yatırım ortaya çıkacak. Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’ne yeni bir soluk getirecek ve bu alanda bir cazibe merkezi haline gelecek Folkart Time, “Şimdi senin zamanın” sloganıyla yaşamdan zaman kazanmak isteyenlerin adresi olacak. 

Folkart Time, ‘zaman’ kavramını özellikle öne çıkarırken, hayatın akıp giden saatlerini kendimiz ve ailemiz için kullanmamıza imkân sunacak. Sosyal kullanımlar, yeşil doku, spa, havuz, spor alanları gibi özellikler Folkart’ın doğal standardı olarak projede yer alacak. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.