Çağatay Akman'dan ‘Çek Silahını Daya Göğsüme’

Çağatay Akman'dan ‘Çek Silahını Daya Göğsüme’

Son yılların en büyük çıkış yapan isimlerinin başında gelen Çağatay Akman, 5. Single’ı ile bugün sevenleriyle tekrar buluştu.

2016 Yılında çıkardığı ‘Gece Gölgenin rahatına Bak’ isimli şarkısıyla müzik dünyasına çok hızlı bir giriş yapan Çağatay Akman, hemen ardından yayınladığı ‘Sensin Benim En Derin Kuyum’ Şarkısıyla başarısını perçinlerken, Fox TV’de yayınlanan ‘Bizim Hikaye’ dizisi için seslendirdiği ‘Bizim Hikaye ‘ şarkısıyla kalıcı olduğunu ispat etti.


Bu sene seslendirdiği ‘Yüreğim Davacı’ ile de Türk müzik tarihinde yeni bir türün ilk şarkıcısı olduğunu kanıtlayan Çağatay Akman, şimdi 2645 Records – Abdullah Özdoğan prodüktörlüğünde ve müzik adamı Volkan Sönmez yönetiminde yeni hit şarkısı ‘Çek Silahını Daya Göğsüme’ adlı şarkısını sevenlerinin beğenisine sunuyor.
Sözleri İlyas Ertürk’e, müziği İlyas Ertürk & Volkan Sönmez’e ait olan şarkı, ünlü yönetmen Kemal Başbuğ tarafından kliplendirildi.


Bugüne kadar yayınladığı her videosu  milyonlarca kişi tarafından izlenen  Çağatay Akman, bu videoda da çok iddialı ve önceki kliplerinin performanslarını yakalayacağını düşünüyor.
 

ÇAĞATAY AKMAN’IN YAYINLANAN ŞARKILARI VE İZLENME SAYILARI
 

Gece Gölgenin Rahatına Bak: 264 Milyon
Bizim Hikaye : 134 Milyon
Sensin Benim En Derin Kuyum: 85 Milyon
Yüreğim Davacı: 36 Milyon
 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.