Çağdaş Görmeyenler Spor Kulübü, evinde galip!

Çağdaş Görmeyenler Spor Kulübü, evinde galip!

Görme Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde düzenlenen Futbol B1 Deplasmanlı Sesi Görenler Futbol 1. Ligi'nde tek Ege temsilcisi olarak mücadele eden İzmir Çağdaş Görmeyenler Spor Kulübü, ligin 12. haftasında evinde 3 puanı 3 golle aldı.

Zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede ligde 2. Sırada bulunan İzmir ÇAGÖR, ligde 3. Sırada bulunan takipçisi Bursa temsilcisi Yıldırım Belediyesi Altınokta Görme Engelliler Spor Kulübü’nü 3-1 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir virajı daha geride bıraktı.

Hasan Şatay’ın 2, Oğuzhan Yokuş’un 1 gol attığı mücadelede İzmir Çağdaş Görmeyenler Spor Kulübü, 12. Hafta sonunda 31 puana ulaşarak ligi 2. sırada bitirmeyi garantiledi. Bu sonuçla Yıldırım Belediyesi Altınokta GESK takımını şampiyonluk yarışının dışına itmiş oldu. Liderin 2 puan gerisinde 2. Sıradaki yerini koruyan Ege temsilcisi son 2 maçından galip gelirse Futbol B1 Deplasmanlı Sesi Görenler Futbol 1. Ligi'ni şampiyon tamamlayan ilk Ege takımı olacak.

img20211106123358.jpg

Maç sonu açıklamalarda bulunan İzmir Çagör Antrenörlerinden Osman Taşyuran şampiyonluk hedeflerine çok yaklaştıklarını belirterek, “1. Ligde mücadele etmeye başladığımız ilk sezondan itibaren her sezon şampiyonluğun en büyük adayları arasında yer aldık. Yılların emeği ve birikimini bu sezon şampiyonluk ile taçlarındırarak İzmir’e bu gururu yaşatmak istiyoruz.” diye konuştu. İzmir Çagör Antrenörlerinden Yusuf Şatay, şampiyonluk yarışındaki en önemli 2 rakibini peş peşe maçlarla saf dışı ettiklerini, son 2 maçı da kazanarak şampiyonluk sevincini yaşamak istediklerini söyledi.

12 maçta 35 gole ulaşan Milli Futbolcu Hasan Şatay gol krallığı yarışında zirvedeki yerini korudu. Şampiyonluk yarışında ligde son 2 haftaya girerken şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Ege temsilcisi, ligin 13. Haftasında Ankara temsilcisi 15 Temmuz Akıncılar Görme Engelliler Spor Kulübü’ne konuk olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.