Çağlar Karabulut, Milli Takım'da

Çağlar Karabulut, Milli Takım'da

Bornova Belediyesi Karşıyaka’nın genel menajeri Çağlar Karabulut, İzmir’de düzenlenecek U18 Genç Erkek 2022 FIBA Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda Milli Takımdan sorumlu idareci görevini üstlenecek.

KSK ile güç birliği yaparak Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’ndeki (TBL) ilk yılında Play-Off heyecanı yaşayan Bornova Belediyesi Karşıyaka’nın genel menajeri Çağlar Karabulut, İzmir’de düzenlenecek U18 Genç Erkek 2022 FIBA Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda Milli Takımdan sorumlu idareci görevini üstlenecek.

Başarılı basketbol kariyerinden sonra Bornova Belediyesi Karşıyaka’da genel menajerlik görevini yürüten Karabulut, Bornova ve Karşıyaka’nın ev sahipliğinde 30 Temmuz – 7 Ağustos tarihlerinde 16 ülkenin katılacağı büyük organizasyonda önemli bir görevi yürütecek.

caglar-karabulut1.jpg

Türkiye’nin İspanya, Almanya ve Polonya ile B Grubu’nda mücadele edeceğini belirten Karabulut, “Güçlü rakiplerimiz karşısında ilk hedefimiz gruptan çıkmak olacak. Bu büyük şampiyonada bu önemli göreve beni layık gören Türkiye Basketbol Federasyonu yetkililerine, her zaman desteklerini esirgemeyen Bornova Belediye Başkanımız Mustafa İduğ’a ve kulüp Başkanımız Hakan İnan ile yöneticilerime teşekkür ediyorum. İzmir seyircisinin itici gücünü en iyi şekilde kullanarak güzel sonuçlar alacağımıza olan inancım tam” dedi.

caglar-karabulut4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.