Çağrı Kaymak'tan yeni şarkı!

Çağrı Kaymak'tan yeni şarkı!

“Gel” isimli çalışmasıyla müzikseverlerin dikkatini çeken, tüm radyo ve dijital platformlarda yer almayı başaran 19 yaşındaki genç yorumcu Çağrı Kaymak, sürpriz şarkısıyla dinleyicinin karşısına çıkıyor. 

Sözü ve müziği Çağrı Kaymak imzası taşıyan duygusal şarkının düzenlemesini Burak Ertetik yaptı. Davul, mix, mastering’de Burak Ertetik, bas gitarda Erhan Ertetik, akustik ve elektro gitarda Taşkın Avcı, piyano ve yaylılarda Burak Mutlu, solo gitarda Volkan Demiratar’ı gördüğümüz çalışmanın klip yönetmenliğini ise Can Memişoğlu üstlendi. Görüntü yönetmenliğini Yusuf Uçar’ın yaptığı “Sensiz de Severim Seni”de oyuncular İrem Su Kahramantürk ve Şule İdil Aydın rol aldı. Kaymak, yeni şarkısının fotoğraf çekimleri için Cüneyt Gazioğlu objektifinin karşısına geçti.

Müzik yaşamı 5 yaşında şarkı söylemekle başlayan Samsun doğumlu Çağrı, ilerleyen yıllarda okul korolarında ve müzik grubunun solisti olarak kariyerine devam etti. Lise eğitimini Ondokuz Mayıs Anadolu Lisesinde tamamladı. Okulundaki Müzik öğretmeni hayatına farklı bir pencere açtı müziğe olan ilgisi onun sayesinde git gide büyüdü. 14 yaşına geldiğinde 2020 yılının en çok dinlenen şarkılarından birisi olan "GEL" adlı parçanın kayıtlarını aldı ve 5 yılın ardından milyonlarca insanın kulağında sesi yankılanmaya başladı ve 21 milyon izlenme alarak kariyerini başarılı bir imza attı.

Çağrı Kaymak’ın Avrupa Müzik markasıyla yayımladığı yepyeni şarkısı “Sensiz de Severim Seni” 5 Şubat itibariyle tüm dijital platformlarda yerini aldı. Eş zamanlı paylaşılan video klibi ise MuzikPlay YouTube kanalında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.