Çakıcı Erdoğan'a Mektup Gönderdi: Kendine ve Çocuklarına Dikkat Etsin

Çakıcı Erdoğan'a Mektup Gönderdi: Kendine ve Çocuklarına Dikkat Etsin

Uzunca bir süredir hapiste olan organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup göndererek Binali Yıldırım'ı tehdit etti.

Alaattin Çakıcı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a mektup göndererek yeni Başbakan Binali Yıldırım’aKendine ve çocuklarına dikkat etsin” mesajı verdi.

Çakıcı, mektubunda oğluna Binali Yıldırım tarafından “yanlış” yapıldığını iddia ederek bu konuda Yıldırım’ın MHP’li milletvekilleri aracılığıyla “Alaattin’le aramı bulun” ricasında bulunduğunu öne sürdü.

“BU SÖZLERİMİ DİKKATE ALIN”

Alaattin Çakıcı, avukatı Can Sevinç aracılığıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup gönderdi. Mektubunda yeni Başbakan Binali Yıldırım’ı hedef alan Çakıcı, Yıldırım’ın Erzincan’da yaşanan ve içeriği açıklanmayan bir konu nedeniyle oğluna “yanlış” yaptığını ifade etti. Bu konunun kendisine MHP Milletvekili Durmuş Ali Torlak tarafından aktarıldığını belirten Çakıcı, Yıldırım’ın başbakan yapılmaması gerektiğini savundu.

Mektubuna “Sayın Cumhurbaşkanım” diyerek başlayan Çakıcı, “Sizin AKP milletvekillerinin, MKYK üyeleri il ve ilçe teşkilatlarınca bu sözlerimin dikkate alınmasının AKP'li seçmenin ve AKP'li olmayan seçmenin Aziz Türk Milleti'nin hakkıdır” dedi.

“HİÇ DİLE GETİRMEDİĞİM BİNALİ YILDIRIM HAKKINDA BAZI SÖZLERİ DİLE GETİRİYORUM”

“Bugüne kadar sözlerim yanlış anlaşılır diye hiç dile getirmediğim Binali Yıldırım hakkında bazı sözleri dile getiriyorum” diyen Çakıcı, “Sayın Binali Yıldırım'a bu millet sadece milletvekilliğini teslim etti. Fakat AKP'yi 258'den 316'ya çıkaran sayın Davutoğlu'na 5 yıl görev verdi" dedi.

Başbakanlık görevinin Binali Yıldırım'a verilmesine tepki gösteren Çakıcı, "AKP'de ondan kat kat onurlu milletvekilleri varken onlardan birini geçirmeniz gerekmez miydi?” ifadelerini kullandı.

ÇAKICI’DAN BİNALİ YILDIRIM’A: KENDİNE VE ÇOCUKLARINA DİKKAT ETSİN

Çakıcı, kendisini sürekli ziyaret eden MHP İstanbul milletvekili Durmuş Ali Torlak’ın Binali Yıldırım ile ilgili bir mesaj ilettiğini söyledi. Konuyu açıklamayıp sadece “Oğluma yapmış olduğu bir yanlışlık ile ilgili, Erzincan kaynaklı” diyen Çakıcı, Binali Yıldırım’a “Kendine ve çocuklarına dikkat etsin” mesajını Durmuş Ali Torlak’ın Meclis’te aktardığını öne sürdü.

Binali Yıldırım’ın ürktüğünü ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan'a “Lütfen Alaattin ile aramı bulun” dediğini iddia etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.