Çamlaraltı Koleji Ailesi Bir Araya Geldi

Çamlaraltı Koleji Ailesi Bir Araya Geldi

İzmir'in köklü eğitim kurumlarından İzmir Çamlaraltı Koleji ailesi Fuar Anemon Otelde gerçekleştirilen gecede öğretmenleri ve çalışanlarıyla bir araya geldi.

İzmir Çamlaraltı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Engin Dirikal, Kurucu Temsilcisi Melekşen Dirikal, ikinci başkan Bentürk Dirikal ile okulun Genel Müdürü Gülçağ Gençer’in de eşlik ettiği geceye, öğretmenler ve okulun idari personellerinden oluşan yaklaşık 100 davetli katıldı.

Musicana Band’in sahneye çıktığı gecede, İzmir Çamlaraltı Koleji öğretmenleri, Beyaz Kelebekler'in Sen Gidince ve Erkin Koray'ın Fesuphanallah şarkıları eşliğinde Hababam Sınıfı filminden sahneler canlandırdı. Tüm katılımcılar, geç saatlere kadar hareketli ve duygusal şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi.

Katılım gösteren herkese teşekkür eden Okul Genel Müdürü Gülçağ Gençer, “Atatürk’ün yaktığı çağdaş eğitim meşalesini gelecek nesillere taşımak için çalışıyoruz. Geleceğin büyüklerini yetiştiren öğretmenlerimizle bu güzel günde iş dışında da birlikte olarak stres attık. Çamlaraltı ailesi olarak, gençliğin gücüne inanıyoruz, yarınlara umutla bakıyoruz” diye konuştu.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.