Çamlaraltı Koleji, Futureskop Eğitim Etkinlik Günleri

Çamlaraltı Koleji, Futureskop Eğitim Etkinlik Günleri

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji, Mavibahçe Alışveriş Merkezinde düzenlenen Futureskop Eğitim Etkinlik Günleri kapsamındaki standıyla eğitimdeki örnek uygulamalarını tanıttı.

Deneyimli öğretmen kadrosuyla öğrencileri çağdaş bilimin ışığında geleceğe hazırladıklarını belirten Özel Çamlaraltı Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Banu Mestanoğlu, açtıkları stantta veli ve öğretmenleri bilgilendirdiklerini söyledi. 

Mestanoğlu, “65 yıldır devam eden eğitim yolculuğunda bugüne dek binlerce öğrenciyi mezun eden Çamlaraltı Koleji, ana sınıfından liseye uzanan başarı odaklı eğitim anlayışıyla hizmet veriyor. Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu önder Atatürk'ün açtığı yolda günümüzün koşullarına uygun ve öğrencilerin gerçek potansiyellerini gün yüzüne çıkaracak bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çamlaraltı Koleji'nde ders başarısının yanı sıra, kültür, sanat, bilim ve teknoloji alanlarında da tam donanımlı öğrenciler yetiştiriyoruz. Ulusal ve uluslararası yarışmalardan elde ettiğimiz birçok ödül var. Tüm öğrencilerimizle gurur duyuyoruz” diye konuştu. 

Çamlaraltı Koleji'nin yabancı dil konusuna özel bir önem verdiğini de kaydeden Banu Mestanoğlu, ilkokuldan başlayarak, İngilizce ve Almanca, 6'ncı sınıftan itibaren de üçüncü dil olarak İspanyolca'nın eğitim programı içinde yer aldığını vurguladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.