Çamlaraltı Koleji Kahvaltıda Buluştu

Çamlaraltı Koleji Kahvaltıda Buluştu

2016-2017 eğitim ve öğretim yılının başlamasının ardından seçimle yeni yönetimini belirleyen İzmir Özel Çamlaraltı Koleji Okul Aile Birliği, ayağının tozuyla etkinliklere start verdi.

Yeni dönemin başlangıcıyla birlikte Çamlaraltı Ailesi'ne yeni katılan velilerle Çamlaraltı Ailesi'nin birer üyesi olarak benimsenen eski velilerin biraraya geldiği kahvaltı organizasyonuna Çamlaraltı Koleji'nin eski mezunları da katıldı. Kahvaltı organizasyonunda eski ve yeni velilerle mezunlar bağlarını kuvvetlendirdi.
Okul Aile Birliği'nin Balçova Termal Otel'de düzenlediği kahvaltı organizasyonunda minikler animatörler eşliğinde eğlenceli vakit geçirdi. Kahvaltıda veliler, idareciler ve mezunlar ise tanışıp kaynaşarak sohbet etme imkanı buldu.
KÖKLÜ VE BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Çamlaraltı Koleji Genel Müdürü Gülçağ Gençer, Çamlaraltı ruhu içinde eski ve yeni veliler ile mezunların buluşmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Nesillerdir devam eden Çamlaraltı kültürünün çok köklü bir aile kültürü olduğunu aktaran Gençer “Biz Çamlaraltılılar olarak köklü ve büyük bir aileyiz. Her yıl da biraz daha büyümeye devam ediyoruz. Ailemize yeni katılan öğrencilerimze ve velilerine aramıza hoşgeldiniz diyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.