Çamlaraltı Koleji Okul Aile Birliği'nden Örnek Yardım Kampanyası

Çamlaraltı Koleji Okul Aile Birliği'nden Örnek Yardım Kampanyası

Çamlaraltı Koleji Okul Aile Birliği, 2018’in son günlerinde sosyal sorumluluk bilinciyle LÖSEV ve Kızılay’ın kampanyalarına destek sağladı.

Bugüne dek pek çok sosyal sorumluluk kampanyasına veren Çamlaraltı Koleji Okul Aile Birliği, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencilerinin de desteğiyle iki önemli kurumun kampanyasında aktif rol oynadı.

Düzenledikleri kermes ve öğrencilerin katkısıyla toplanan bağışlar, LÖSEV’in farkındalık kampanyası olan “Maskeni tak, lösemili çocuklara umut ol” kampanyasına ve Kızılay’ın “Oyuncaklar firarda”, “Fazla kalemi olan var mı?” kampanyalarında ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Kızılay İzmir Şubesi ve LÖSEV’e toplanan bağışları teslim eden Çamlaraltı Koleji Okul Aile Birliği üyeleri ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri, sosyal sorumluluk bilincine sahip bir okulda olmaktan ve her çalışmada kendilerine destek veren bir kurumda bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Çamlaraltı Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Tülin Çifter, “Çamlaraltı Koleji, öğrencileri, velileri, öğretmenleri ve tüm yöneticileriyle sosyal sorumluluk bilincine sahip çok bilinçli bir okul. Bizler okul aile birliği üyeleri olarak bu ailenin bir parçası olmaktan çok mutluyuz. Hem LÖSEV hem de Kızılay için hedeflenenin üzerinde bağışlar topladık. Yardım kermeslerimiz her zamankinden çok daha büyük ilgi gördü. Katkıda bulunan tüm velilerimize, öğrencilerimize, kısacası Çamlaraltı Ailesi’ne teşekkür ediyoruz. Sadece bir çocuğun bile ihtiyaçlarını karşılayabilmek, ona umut olabilmek bizim için çok önemli. 2019’da da bu yıl olduğundan çok daha fazla ve güzel işlerle gereken yerlere, Çamlaraltı Koleji Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencilerimizle birlikte desteğimizi vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.