Çamlaraltı Koleji'nden SMA'lı çocuklar için kermes

Çamlaraltı Koleji'nden SMA'lı çocuklar için kermes

Düzenlediği Bahar Kermesi'yle önemli bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atan İzmir Özel Çamlaraltı Koleji, elde edilen gelir SMA Hastalığı İle Mücadele Derneği’ne bağışladı.

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji tarafından Alsancak Küçük Kulüp Alliance Restaurant'ta gerçekleştirilen Bahar Kermesi'nden elde edilen gelir SMA Hastalığı İle Mücadele Derneği’ne bağışlandı. Bahar kermesindeki 30'a yakın standda sergilenen takı, süs eşyası, giysi, yiyecek, içecek ve diğer özel ürünler katılımcıların ilgisini gördü.

Çamlaraltı Koleji Genel Müdürü Gülçağ Gençer, SMA hastalığıyla mücadele için bir adım attıklarını belirterek, tüm katılımcılara teşekkür etti.

camlaralti.jpeg

Sosyal yardımlaşmanın gücüne inandıklarını dile getiren Gençer, bu tarz etkinliklerin daha da yayılması gerektiğine de dikkat çekti.

Gülçağ Gençer, standda ürünlerini sergileyen tüm katılımcıların yanı sıra, kermesin düzenlenmesinde emeği geçen Reyhan Ildırar, Özlem Koç ve SMA Hastalığı İle Mücadele Derneği Kaynak Geliştirme Koordinatörü Fatih Akdan'a birer teşekkür belgesi sundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.