Can dostlarımızın da yaşama hakkına sahip çıkıyoruz”

Can dostlarımızın da yaşama hakkına sahip çıkıyoruz”

Soğuk havalardan etkilenerek uçamaz duruma gelen doğan, Narlıdere’de vatandaşlar tarafından bulunarak Narlıdere Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne teslim edildi.

 

Narlıdere’de vatandaşlar tarafından soğuktan etkilenmiş halde bulunan doğan, Narlıdere Belediyesi Veteriner İşleri kliniğinde tedavi altına alındı. Bulunduğunda uçamaz durumda olan hayvan, gerekli tedavilerin ardından Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Başkan Ali Engin “Can dostlarımızın da yaşama hakkına sahip çıkıyoruz” dedi.

www.medyaege.com-(2)-019.jpg
Soğuk havalardan etkilenerek uçamaz duruma gelen doğan, Narlıdere’de vatandaşlar tarafından bulunarak Narlıdere Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne teslim edildi. Gerekli tedavi ve bakımları yapılan hayvan, yeniden özgürlüğüne kavuşacağı güne kadar Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.

www.medyaege.com-(3)-013.jpg
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Bizler gibi can dostlarımız da olumsuz hava koşullarından etkileniyor. Bulunduğunda uçamaz durumda ve zayıf düşmüş olan doğan,  ekiplerimiz tarafından tedavi edildi. Gerekli bakımın ardından yetkililere teslim edildi. Can dostlarımızın da yaşama hakkına sahip çıkıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.