Can Hastanesi’ne şehit ailelerinden teşekkür!

Can Hastanesi’ne şehit ailelerinden teşekkür!

Şehit aileleri Can Sağlık Grubu Yönetim Başkanı Op.Dr. Muzaffer Keskiner’i makamında ziyaret ederek, verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Manisa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ümit Taydaş, Salihli Şehit Aileleri Derneği Sorumlusu Abdullah Varol, Salihli Belediye Meclis Üyesi Yunus Candan ve Şehit Aileleri ile birlikte Can Sağlık Grubu Yönetim Başkanı Op.Dr. Muzaffer Keskiner’i makamında ziyaret ederek, şehit ailelerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

dsc_0660-copy3.jpg

Şehit Aile ve yakınlarına sağlık hizmetlerinde ve sosyal sorumluluk projelerinde verdiği destekten ötürü duydukları memnuniyeti dile getiren şehit aileleri, CAN Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Muzaffer Keskiner ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi. CAN Sağlık Grubu Yönetim Başkanı Op.Dr. Muzaffer Keskiner ise “Acınızı yüreğimizde hissediyoruz. Bir şeyin değeri, o şey yok olduğunda ölçülür. Tıpkı şair Orhan Şaik Gökyay’ın dediği gibi; ‘Bu vatan toprağın kara bağrında sıradağlar gibi duranlarındır. O yüzden sizler için biz ne yapsak azdır kanısındayım. Sizlere destek olmayı milli bir görev olarak kabul ediyoruz.  Nazik ziyaretinizden ötürü hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret sonunda şehit aileleri, Can Sağlık Grubu Yönetim Başkanı Op.Dr.Muzaffer Keskiner’e teşekkür belgesi hediye etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.