Canan Kaftancıoğlu'ndan önemli açıklamalar!

Canan Kaftancıoğlu'ndan önemli açıklamalar!

CHP'li Kaftancıoğlu, 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinde çalışan ilçe başkanlarına, mahalle temsilcilerine ve hukuk sorumlularına teşekkür belgesi verilmesi için düzenlenen etkinlikte konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İl Başkanlığınca düzenlenen 31 Mart ve 23 Haziran seçim süreçlerinde hem kampanya hem de seçim güvenliği çalışmalarındaki katkılarından dolayı ilçe başkanlarına, mahalle temsilcilerine ve hukuk sorumlularına teşekkür belgesi verilmesi töreninde İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile birlikte belgeleri sahiplerine teslim etti.

KAFTANCIOĞLU: “BÜYÜK BİR GURURU PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIZ”

Törenin açış konuşmasını yapan ve sözlerine, “Değerli mücadele arkadaşlarım, yol arkadaşlarım” diyerek başlayan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da, “İBB emekçilerine, İBB Başkanımızın şahsında bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kaftancıoğlu şöyle konuştu:

“Bugün olduğu gibi günlerce, gecelerce, aylarca Türkiye’nin demokrasi sınavı, İstanbul’un kurtuluş mücadelesi için hafta sonu demeden, gece-gündüz demeden alın teriyle hem sahada hem sandıklarda bedel ödeyen örgütümle bir arada olduğum için çok mutluyum. Bugün burada yol arkadaşlarım, ilçe başkanlarım, ilçe yöneticilerim, İstanbul’un 961 mahallesinden gelen mahalle birim sorumlularımız ile bir kez daha bu haklı gururu ve büyük mutluluğu paylaşmak için bir aradayız. 17 Kasım 2018 tarihini hatırlayacaksınız. Neredeyse üzerinden bir yıl geçti.

17 Kasım 2018 tarihinde Sarıyer’de Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla mahalle temsilcilerimizle aynı bugün olduğu gibi bir toplantı gerçekleştirmiştik. Yerel seçimlere giderken Türkiye’nin ve İstanbul’un kader seçiminde hep birlikte nasıl başaracağımızı konuşmuştuk.

O günkü konuşmama şu sözlerle başlamıştım: ‘Daima söyledim, yine söylüyorum. Sonu mutlu bitecek bir İstanbul hikayesini birlikte yazacağız. Bu zafere birlikte inandığımızda kazanan biz olacağız.’ Ve işte bugün her kademesinde birlik ve beraberlik olabildiği için İstanbul’da yeni bir başlangıcın kapılarını aralayan güzel örgütüm burada bir arada. Ne mutlu bana ne mutlu bizlere.

BAŞARIYA GİDEN YOK, ORTAK DİLDEN GEÇER

Bir yıl önce mahalle temsilcilerimizle buluştuğumuzda şu söylediğim cümlenin bugün bir kez daha altını kalın bir çizgiyle çizerek ifade etmek istiyorum: Başarıya giden yol; ortak dil, ortak söylem, ortak tutum, ortak davranış ve elbette çalışmaktan geçer. İl Başkanı olarak ben daima bu cümlenin üzerine düşünerek çalışmalarımı yürüttüm.

Başarının ancak ve ancak hedef için hep birlikte alınan kararlarla, oluşturulan strateji, plan ve tabii ki yoğun bir çalışma ile geleceğine inanıyorum. Bunun böyle olduğunu bugün görmeyen, hissetmeyen kalmadığına eminim. İstanbul’da sisli, karanlık bulutlar dağıldı.

Şimdi sıra Türkiye’nin üzerini kaplayan karanlığı yırtıp atmakta. Bunu başaracak yine sizlersiniz. Bizler başaracağız. Hep birlikte hareket edip Türkiye’de bir kez daha kazanacağız. Genele Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Türkiye genelinde yarattığımız demokrasi ittifakı ve İstanbul’da İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile birlikte oluşturduğumuz İstanbul İttifakı ile birlikte bizler bir kez daha ekin alacak ve bir kez daha başaracağız.”

Konuşmaların ardından, İstanbul'un 39 ilçe başkanlarını, mahalle teşkilatları ve hukuk görevlilerini sahneye davet eden İmamoğlu ile Kaftancıoğlu, teşekkür belgelerini vererek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.