Caner Erkin Bireysel Antrenör ile Çalışacak

Caner Erkin Bireysel Antrenör ile Çalışacak

Galatasaray derbisinde ilk 11'de olmadığını öğrendikten sonra Vitor Pereira'yla kavga eden Caner Erkin Fikirtepe'de tek başına çalışacak.

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi öncesi Vitor Pereira ve Caner Erkin'in tartışmasına sahne olmuştu. Karşılaşmaya gideceği 18 arasında olan ancak ilk 11'de olmadığını öğrenen Erkin, sarı lacivertli takımın teknik direktörü Vitor Pereira'ya sert tepki göstermiş ardından kendisini sakinleştirmek isteyen Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım ile tartışarak gündeme düşmüştü. Bütün bu olayların ardından Erkin hepten kadro dışı kaldı.

Olayın üzerinden 2 gün geçmesinin ardından Twitter'da bir fotoğraf paylaşan Erkin, yaşanan olaydan dolayı pişmanlık duyduğunu belirterek, Başkan Aziz Yıldırım'dan, teknik ekipten, takım arkadaşlarından, taraftarlardan ve kamuoyundan özür dilemişti. Ancak yönetim ve Pereira tarafından özür kabul edilemeyince yıldız futbolcuya af çıkmadı.

caner-erkin

Derbinin ardından takımla beraber antrenmanlara çıkamayan deneyimli futbolcu, yönetimin aldığı karar doğrultusunda sezon sonuna kadar Fikirtepe tesislerinde tek başına çalışacak. Daha önce kadro dışı bırakılan Serdar Kesimal'ın da çalışmalarını sürdürdüğü tesiste, Erkin de bireysel antrenör ile beraber çalışacak.

Caner Erkin için Fenerbahçe'den açıklama yapılmıştı:

"Bugün oynanacak Galatasaray – Fenerbahçe karşılaşması öncesi Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’nın futbolcularımızla yaptığı maç toplantısında 18 kişilik kadroda yer alan Caner Erkin, toplantı sonrası Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’ya karşı spor ahlakına aykırı ve seviyesizce bir davranış içinde bulunmuştur. Teknik Direktörümüz Vitor Pereira tarafından Caner Erkin maçın 18 kişilik kadrosundan çıkartılmıştır. Teknik Direktörümüz Vitor Pereira tarafından kadro dışı bırakılan Caner Erkin ile ilgili kararı, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu verecektir."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.